in

OČEKIVANO! Nataša Bekvalac ponovo u zagrljaju Vlade Vuksanovića!

Dok njena nova pjesma nosi naziv “Kraljica novih ljubavi”, Nataša Bekvalac se očigledno ne vodi time, jer ako je suditi po fotografijama koje su nedavno nastale, ona je obnovila svoju ljubavnu vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem. Naime, njih dvoje su uslikani u prisnom zagrljaju ispred kafića koji je nedavno otvorio Vuksanović, a prilikom susreta nisu krili emocije.

Kako prenosi nedjeljnik “Puls”, Nataša je tog dana održala probu na jednom od prestoničkih splavova, gdje je trebala tu večer nastupiti, a nakon toga se uputila ka Kalemegdanu, gdje Vuksanović ima otvoren lokal. Iako niko nije očekivao da će se pjevačica naći s bivšim dečkom, taj trenutak se desio, a sudeći po njihovim reakcijama, ljubav je i dalje prisutna.

Njih dvoje su dugo ostali zagrljeni, dok je Vuksanović naslonio glavu na Natino rame i čvrsto je držao. Nakon što su razmijenili nekoliko rečenica, njih dvoje su se ponovo zagrlili, a zatim i razišli. Sudeći po ovim fotografijama izgleda da su se Vlada i Nataša pomirli, a kako bismo saznali da li je to stvarno istina, kontaktirali smo manekena koji nije bio u Beogradu u trenutku našeg poziva.

– Nemam komentar – bilo je sve što nam je rekao Vuksanović, dok se PR služba Nataše Bekvalac u toku jučerašnjeg dana nije javljala na telefon.

Autor: Balkan lifestyle
Izvor: Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pa, ti opet guraj tamo glavu

Popularnom pevaču pozlilo na nastupu u Bijeljini!