in

Ovo je Stanija Dobrojević rekla o seksu sa Filipom Panajotovićem!

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, koji će biti gosti emisije „Glamur“ su novinarsku ekipu dočekali u Novom Sadu i sa njima proveli jedan dan.

Ovaj zaljubljeni par, kojima jedni predviđaju sjajnu budućnost, a neki brz raksid, trenutno živi u domu starlete u Novom Sadu, a gotovo svakodnevno im pristižu ponude da žive u Beogradu, Kanadi i drugim mestima.

„Da, bilo je seksa prvo veče kad smo došli kod Stanije“, rekao je Filip Panajotović, dirketno u kameru emisije Glamur i dodao da je bilo sjajno.

„Do sada sam bila sa pravim muškarcima, Filip je nešto drugo“, rekla je Stanija Dobrojević, a onda se brzo ispravila.

„Naravno da je sa Filipom najbolji seks.“

Nije propustila da ekipu Glamura odvede do Ekonomskog fakulteta, gde završava ispite, podsećajući da je njen pokojni otac završio dva fakulteta, bio ugledni političar, ali da je stradao u ratu, a ona sa majkom i bratom se uputila u Srbiju sa jednom kesom.

Na jesen pokreću svoj biznis, a do tada Stanija se bori protiv svoje želje da se slika golišava i istovremeno brani Filipu da takve slike kači na društvene mreže.

„Sve je morao da obriše! Kakav je to muškarac koji se skida i pući na slikama“, smatra Stanija.

Filip je, kažu, daleko manje ljubomoran, ali da mu smeta kad uveče, posle deset Staniji stižu poruke, na koje on skače da odgovara.

Starleta je podvukla da su joj svi muškarci do sada kupovali mnogo poklona, ali od Filipa ništa nije dobila, s tim što je zadovoljna što joj svako jutro donosi kafu u krevet.

Oboje su izneli i mišljenje okoline, s tim što je Filip rekao da su mu drugovi čestitali i pohvalili njegov izbor, dok je Stanijino društvo komentarisalo – „Šta će ti on?“

Autor: Balkan lifestyle
Izvor: Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ceca „zapalila“ Zvornik! (VIDEO i FOTO)

Milan Stanković dozvolio sebi da kritikuje Novaka Đokovića! Pročitajte šta je rekao!