in

Popularna pevačica ipak živi u iznajmljenom stanu!

Nataša Bekvalac očito ne namerava da se vraća u svoj rodni grad Novi Sad.

I pored toga što tamo ima gde da živi, a da za to ne daje debele pare, ona je ostala u Beogradu. I to u iznajmljenom apartmanu. Ona je ovaj prostor u centru Beograda, koji se nalazi u neposrednoj blizini Balkanske ulice, zakupila na dva meseca. A kako jedan dan boravka u njemu košta 50 evra, lako je zaključiti da je Nata keširala 3.000 evra.

„Nataša je u apartmanu dvadesetak dana. Najpre ga je iznajila na deset dana, a posle na mesec, pa je produžila na dva. Ko zna da li je to konačan period. Ispred je parkiran njen „sitroen“, a skoro stalno su s njom i njena sestra Kristina i PR menadžer Faris Juma“, kaže jedan Natašin prijatelj. Pevačica plaća i ženu koja je zadužena za održavanja zgrade u kojoj se nalazi nekoliko istih apartmana da joj pere i pegla veš. Prvih nekoliko dana s Natašom nije bila ćerka Hana, ali joj se kasnije i ona pridružila. Kad god je slobodna, Bekvalčeva je posvećena svojoj mezimici.

„Ne znam zašto više ne živi kod zeta, tamo joj je bilo lepo. Ono što znam je da će od septembra, kad Hana kreće u školu, Nataša s njom živeti u stanu. Da li će ga iznajmiti ili kupiti, još nije rekla“, završava naš sagovornik.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ceca „zapalila“ Zvornik! (VIDEO i FOTO)

Milan Stanković dozvolio sebi da kritikuje Novaka Đokovića! Pročitajte šta je rekao!