in

Popularnom pevaču pozlilo na nastupu u Bijeljini!

Nastup koji su dugo čekali u Bijeljini, jer se na njegovim nastupiuma uvek dobro provedu, je svakako onaj koji je Aco Pejović održao u subotu u diskoteci “Imperio”. Negde oko 800 Acinih obožavalaca je došlo da podrži i provede se uz svog omiljenog pevača, a on im je te večeri pružio provod za pamćenje. Međutim, zbog premora i prehlade koju nikako da sanira, Aco je za malo pao u nesvest na nastupu.

Silazeći sa bine, kada je krenuo na pauzu između dva bloka, pevač je za malo završio na podu. Srećom, momak iz obezbeđenja je video da je Aci loše, pa ga je uhvatio pod ruku i odveo u bekstejdž, gde su popularnog pevača polivali vodom i dali mu čokoladu, kako bi došao sebi. Zbog premora, jer već noćima uzastopno peva i prehlade koju vuče već nekoliko dana, sa visokom temperaturom, ovako nešto je bilo za očekivati.

Šta se dešavalo u bekstejdžu, dok su čekali da se Aco vrati na binu, obožavaoci u diskoteci nisu mogli ni da zamisle, ali ni da osete, jer je Aco, kao pravi profesionalac, svoj deo posla na bini odradio do perfekcije, pa niko nije mogao ni da nasluti koliko je pevač umoran i iscrpljen.

Nakon ovog nastupa, Pejović je seo u auto i krenuo put Budve, gde nastupa večeras i tako svako veče do 17-og avgusta, kada odlazi na zaslužen odmor.

Izvor: Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ceca „zapalila“ Zvornik! (VIDEO i FOTO)

Milan Stanković dozvolio sebi da kritikuje Novaka Đokovića! Pročitajte šta je rekao!