in

SORAJIN DEČKO: Sram te bilo, može otac da ti bude! (SMS poruke)

I dalje zaljubljen: Mladić s kojim je Vučelićeva bila u vezi dve godine slao joj poruke u kojima kaže da joj treba on, a ne selektor „orlova“.

Sorajin bivši dečko Ivan Pripuz (32), sin čuvenog hrvatskog biznismena, s kojim je počela da se zabavlja nakon svog prvog učestvovanja u „Velikom bratu“ i kojeg je ostavila posle dve godine zbog Siniše Mihajlovića (44), ne može da se pomiri s tim da ga je, kako kaže, „šutnula kao poslednje smeće“.

Soraja se brani

Čim je saznao da je Vučelićeva u šemi sa selektorom „orlova“, počeo je da joj šalje poruke u kojima navodi da ona „radije pristaje da bude nečija ljubavnica nego da ima normalnu vezu“! Mi vam prenosimo samo neke koje su dospele u posed Kurira.

– Ali ne shvatam što si tako jadna da me zameniš s frajerom koji ti može biti otac, ma ne možeš da mi pričaš da si se zaljubila, šta on to ima, a da ja nemam? – pisao je Sorajin sada već bivši, na šta mu je ona odgovorila:
– Ne razumem šta ti hoćeš od mene i otkud ti znaš ko je u pitanju, uopšte da pričaš tako da mi može otac biti?

Lepa si, ali glupa

– Ljube moja, imaš divne prijateljice od kojih se sve sazna. A ja kreten protiv cele porodice zbog tebe, a ti me šutneš kao poslednje smeće zbog oženjenog frajera, pa kakav utisak misliš da on ima o tebi kad si mu ljubavnica? Svi su bili u pravu, lepa, a glupa, šta sam drugo mogao očekivati od tebe. A znaš šta? I to sam hteo da ti oprostim što si me prevarila jer te jebeno volim, ali ti bi, fakat, pre da glumiš ljubavnicu nego da imaš normalnog dečka! Stidi se!

Soraja mu je odgovorila da je razlog raskida to što je prestala da ga voli.
– Žao mi je ako misliš tako o meni, ja sam bila iskrena i rekla sam ti da više ne osećam isto prema tebi i da je kraj, a ja ne mogu srcu da naredim i sve što se desilo otkako smo prekinuli tebe ne treba da zanima.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ceca „zapalila“ Zvornik! (VIDEO i FOTO)

Milan Stanković dozvolio sebi da kritikuje Novaka Đokovića! Pročitajte šta je rekao!