in

ĆORKA: Anabela šalje Gagija u zatvor!

Iza rešetaka Pevačica tuži bivšeg muža za klevetu i zahteva 3.000.000 dinara posle 12.000 evra, koliko duguje na ime alimentacije

Neće se smiriti dok ne vidi bivšeg muža kako je propao.
Anabela Atijas sprema se da protiv bivšeg muža Gagija Đoganija podnese još jednu tužbu. Posle 12.000 evra, koliko potražuje na kontu alimentacije, koju, kako je rekla, Gagi nije plaćao od 2009. godine, ona želi da mu uzme i 3.000.000 dinara. I to zbog klevete.

Traži zaštitu na sudu

Anabela tvrdi da joj je bivši muž naneo veliku štetu jer je poslednjih dana u javnosti iznosio brojne laži o njoj. Zbog toga je ponovo posetila advokata i neće odustati od namere da zaštitu potraži na sudu. Ukoliko sud bude doneo presudu u njenu korist, Gagi će morati da plati. A ako ne bude imao para, velike su šanse da ode u zatvor.
Pevačica ne može da podnese što Gagi, s kojim ima dve ćerke, poslednjih dana blati nju i njenog muža Andreja Atijasa, kome je u maju rodila dete.

– Anabela i njena porodica ogorčeni su zbog informacija koje Gagi daje novinama jer, kako kažu, u svim tim pričama nema istine. Osramotio je Anabelu i ona nema drugi način da mu stane na put osim na sudu. Gagi će morati da plati za sve što je rekao. Zbog alimentacije bi mogao da ostane beskućnik, jer postoji mogućnost da mu sud zapleni stan, a s novom tužbom u najgorem slučaju mogao bi da završi u zatvoru – završava naš izvor.
Potvrdu ovih informacija tražili smo od Anabele.

Gagi se ne oglašava

– Ne dajem izjave – bilo je sve što nam je rekla.
Pozvali smo i Gagija, koji se nije javio na telefon, pa smo mu poslali SMS u kojem smo mu sve objasnili, nastavili smo da ga zovemo, ali on i dalje nije hteo da nam se javi.

anabela-atijas-gagi-dogani-2

Auzor: Balkan lifestyle

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Posle suspenzije i raskida: Viktor Troicki se napio sa drugarima!