in

Lepa grčka voditeljka zbog anoreksije postala kostur!

Voditeljka i manekenka Nana Karađani nekada je važila za jednu od najlepših Grkinja, ali danas ne liči na sebe. Nakon što je obolela od anoreksije, njena kilaža se drastično smanjila, tako da sada bukvalno izgleda kao kost i koža.

Zbog izuzetno teškog poremećaja u ishrani, Nana je morala da okonča karijeru manekenke i voditeljke. Ona je, ipak, vrlo prisutna u medijima, i to zato što pokušava drugim devojkama da pokaže kako je lako skliznuti iz neprekidne dijete u bolest.

grkinja 2

Potresna priča poznate plavuše, koja je nekada mamila muške uzdahe svojim oblinama, proširila se i van granica Grčke, pa je tako turski list „Milliyet“ objavio njene fotografije i napisao da je neprepoznatljiva.

grkinja 3

Nana je u braku sa Đanisom Kotsopulusom i u intervjuima često ističe kako ima podršku supruga u borbi sa bolešću. Na Fejsbuk stranici koja okuplja njene fanove, objavljena je fotografija nasmejanog bračnog para.

Neki čak smatraju da Nani Karađani prija medijska pažnja i da namerno ne želi da se ugoji, te da na taj način šalje devojkama pogrešnu poruku. Anoreksija ne utiče samo na fizički izgled, već i na opšte zdravlje organizma. Poznati su i slučajevi sa smrtnim ishodom.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Posle suspenzije i raskida: Viktor Troicki se napio sa drugarima!