in

Seks preko SMS poruka ili mejla!?

Zabavite se uz Sexter aplikaciju koja će animacijama i slikama sigurno zasmejati nekoga sa kime biste možda želeli i nešto više od smeha 😉

Ako ste mislili da ste videli sve neobične aplikacije, stanite! Imamo potpuno novu aplikaciju za vas – Sexter! Ova Android aplikacija, koja se prodaje po simboličnoj ceni od 1.99 dolara i zauzima svega 1.4 MB memorije, pomoći će vam da svoje aspiracije ka suprotnom ili čak istom polu (da, dostupna je i verzija za gej osobe) iskažete na šaljiv, ali vrlo jasan i direktan način.

Aplikacija je jednostavna. Izaberite sličicu, odnosno animaciju iz Galerije ponuđenih i pošaljite je osobi kojoj želite preko SMS poruke ili mejla. Kada instalirate aplikaciju na telefon, a potrebno je da imate Android 2.2 ili noviji, i uspešno se priključite armiji poštovalace Sextera, dobićete mogućnost da animacije sa seksi pozama podelite preko Fejsa i koristite ih kao emotikone.

Aplikacija nudi informacije o Kamasutra pozama, ženskom orgazmu, činjenice o seksu, vođenju ljubavi, a nudi i savete o kvalitetnijem seksu, kako da zavedete voljenu osobu i kako da je naterate da vam uradi sve ono što želite.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Posle suspenzije i raskida: Viktor Troicki se napio sa drugarima!