in

Viktora Troickog napustila i verenica Sunčica!

Verenica Viktora Troickog nije moga da se nosi sa njegovim čestim promenama raspoloženja, a kap koja je prelila čašu, kako kažu bliski prijatelji para, bila je upravo nedavna suspenzija koju je Viktor teško podneo, piše današnji Blic.

– Sunčica je ostavila Viktora i to je ovoga puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori. Više puta su prekidali vezu i vraćali se, ali mu se ona uvek vraćala i davala mu šansu. Trepla je njegove česte promene raspoloženja i sve češće nezadovoljstvo zbog tenisa, koje je prenosio na vezu. Poslednja kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole, kojom je teniser kažnjen na 18 meseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor teško podneo – ispričao je za Blic manekenkin prijatej koji je insistirao na anonimnosti.

Budući da Viktoru predstoji velika borba da poništi suspenziju, ali i mogućnosti da ne igra mečeve sve do 2015, Sunčica je bila svesna da će se to odraziti na njegovo fizičko i psihičko sstanje te nije želela da sa njim proilazi kroz taj pakao, prenosi list.

Kako kažu njihovi zahjednički prijatelji, kraj njihove ljubavi je ovoga puta definitivan. Razlog razlaza nije treća osoba, već svađe i sve češće neslaganje, ističe Blic.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mihajlović: Soraju ne želim ni da vidim ni da čujem!

Posle suspenzije i raskida: Viktor Troicki se napio sa drugarima!