in

Marija Šerifović: Oporavljam se, sad je sve pod kontrolom!

Pop pevačica Marija Šerifović operisala je slepo crevo u Urgentnom centru u Beogradu. Prva srpska „evrovizijska“ pobednica podvrgnuta je hirurškoj intervenciji u noći između ponedeljka i utorka.

Operacija je uspešno obavljena, Marija se dobro oseća, što je u utorak i sama potvrdila. „Sada je sve pod kontrolom. Dobro sam, oporavljam se polako. Hvala vam što brinete. Čujemo se za dva-tri dana, jer ću verovatno toliko ostati u bolnici“, rekla je za „Novosti“ Marija.

Mama poznate pevačice Verica Šerifović je za naš list, pre nego što smo se čuli sa Marijom, istakla da je operisana u tri sata posle ponoći i da je, zahvaljujući vrhunskim lekarima i osoblju koje je brinulo o njoj, sve prošlo u najboljem redu.

„Upravo sam krenula kod nje u bolnicu da joj odnesem mobolni telefon i sve što joj je potrebno. Ne može bez telefona, tačnije bez ljudi koji je vole, a takvih je, zaista, mnogo“, rekla je Verica Šerifović.

Marija se u ponedeljak u toku dana požalila na bolove u stomaku i da ne može da stane na desnu nogu, pa je posumnjala da je reč o slepom crevu. Najpre je potražila pomoć u privatnoj ordinaciji, ali kada je shvatila da je situacija ozbiljna uputila se u Urgentni centar. Pevačica je gotovo iz časa u čas preko Tvitera obaveštavala fanove i prijatelje o tome šta se dešava. Čak se i šalila na svoj račun, a pred odlazak na operaciju na Tviteru je napisala da se hirurg, koji će je operisati, zove Saša Kovačević.

„A operiše me Saša Kovačević, hahahaha. E, pa moralo je izgleda. Drugari, operacija uskoro kreće. Pišem kad se probudim“, poručila je Marija putem Tvitera.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šako Polumenta sagradio hotel!

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“