in

Ovde se kriju Soraja i Siniša Mihailović!

U Savezu i dalje ne znaju ko koristi službeni 064/818…., sa kojeg su Soraji Vučelić stizale ljubavne poruke, a za koji Siniša Mihajlović tvrdi da ga je vratio pre četiri meseca

Soraja 1

Siniša Mihajlović je u intervjuu za Kurir rekao da ne znaSoraju Vučelić i da je broj sa kojeg su joj stizale ljubavne poruke vratio Fudbalskom savezu Srbije pre četiri meseca. A u FSS nemaju pojma kod koga je završio. Čudno, zar ne? Službenom 064/818…. izgubio se svaki trag. Vreme je odmora, kako nam rekoše, pa će potrajati dok otkriju. Da ga nisu dali Mesiju? Ili Ronaldu?

Ili se tako neodgovorno odnose prema imovini pa sebi dopuštaju da ne zavedu ime onoga ko ga je vratio i ko i kada ga je kasnije zadužio. Pa još pride tome nekome plaćaju račune da se dopisuje s bivšom učesnicom „Velikog brata“.

A prepiska koju je Kurir objavio je sveža, s kraja prošlog meseca. Iznad broja je ispisano Siniša Mihajlović. Po selektoru bi trebalo da je to ime nekog drugog. A koga? On ne zna. Ni u FSS ne znaju, pošto ne znaju ni kod koga je taj broj. Javiće kad saznaju, tako vele.

Kako Kurir saznaje, šefa stručnog štaba „orlova“ i Soraju više ljudi videlo je zajedno na Salašu 137, kao i na drugim salašima oko Novog Sada, ali i u kafiću u strogom centrutog grada.

Sinisa Mihailovic

Autor: Balkan Lifestyle
Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šako Polumenta sagradio hotel!

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“