in

Koje osobine krase ženu iz muških snova?

Priče se nekako uvek vrte oko idealnog muškarca i Gospodina Savršenog. A šta je zapravo sa osobinama koje muškarci traže u ženama?

Baš kao što žene teže savršenom muškarcu, tako i muškarci traže za sebe savršenu ženu. Nisu oni ništa manje izbirljivi, samo ređe pričaju o tome. Međutim, ko dobro poznaje mušku prirodu, zna da i pripadnici jačeg pola u svojim ljubavnim polovinama traže određene osobine i priželjkuju da jednog dana naiđu na damu koja je “krojena baš po njihovoj meri”.

Nedavno je rađeno i istraživanje koje je ukazalo na to šta zapravo, prema mišljenju većine muškaraca, treba da poseduje jedna žena.

2

Dobra majka

I to je na vrhu najpoželjnijih ženinih kvaliteta za čak 39 procenata ispitanika. Sledi da mora da bude pametna, dok je lepota bitna samo za jedan procenat ispitanih muškaraca.

Peni iz serije “Štreberi”

Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da je Peni iz serije “Štreberi” ideal žene koju bi oženilo čak 23 odsto muškaraca.

3

Nepušač

Osim cigareta, nisu poželjne ni plastične operacije, tračarenje, mačke kao kućni ljubimci, alkohol i psovanje.

Dame s iskustvom

Više od polovine ispitanih muškaraca priznalo je da su im privlačnije hrabre i iskusne žene, nego slatke i dobre. Takođe, muškarci su priznali da nisu previše optimistični da naići na jednu takvu. Ono što im se ne dopada su, verovali ili ne, žene koje vole filmove poput “Sumrak sage” i to za čak 21 odsto njih. Zarad pronalaska hrabre i iskusne žene spremni su se odreći čega god treba, pa čak i prijatelja ili religije. Kao najzanimljivije žensko zanimanje odabrali su doktoricu.

Autor: Blakan Lifestyle/Index

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Odakle joj pare?Pogledajte gde letuje bivša Farmerka i noćenje plaća 2.000 evra!

Evo koliko se policajaca brine o kraljevskoj bebi!