in

Ljuba Pantović žrtva novog skandala: Optužena za prevaru, Čabarkapa traži pare!

Milivoje Đurđević Keša iz Kaluđerice tvrdi da ga je bivša učesnica Farme Ljuba Pantović prevarila.

Kako Kurir piše, on ističe da mu je uzela sat „Roleks“, koji je procenjen na 10.000 evra, ali da je ona tvrdila da može da ga proda za pet hiljada evra više, pa ga joj on i dao. Sve se dešavalo pre desetak godina, a Keša do danas nije dobio ni pare ni sat.

„Hteo sam da prodam sat za 10.000 evra. Ljuba je predložila da ga njoj prodam jer ona, kako mi je rekla, ima nekog čoveka koji bi ga kupio za 15.000. Rekla mi je da će od tih para meni dati moj deo, a ona uzeti 5.000 evra. Pristao sam jer sam joj do tada slepo verovao. U to vreme sam se družio sa njom i njenim bivšim suprugom Karađorđem“, kaže Milivoje.

Kada je sa kupcem trebalo da se nađu u jednom kafiću, došlo je do racije i policija je odvela bodi-bilderku u stanicu.

„Ljuba i ja smo sedeli u jednom kafiću u tržnom centru u Kaluđerici i čekali smo kupca da dođe. Rekla mi je da ćutim i smeškam se, a ona će da priča. Nekoliko minuta kasnije u raciji su je odveli u stanicu. Posle nekih dva sata, kada je izašla, opet se videla sa mnom i rekla mi da joj je sat negde ispao. Poludeo sam, znao sam da me laže. Ko zna šta je uradila sa njim. Njen kum Z. J. bio je komandir u policiji, ali sad je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Siguran sam da su imali dogovor i izmislili raciju. Pokrenuo sam tužbu protiv nje kako bih naplatio štetu od 10.000 evra. Kada je Ljuba saznala za tužbu, došla je kod mene i obećala da će mi vratiti novac, pa sam odlučio da je povučem. Do dana današnjeg nisam video ni dinara od nje. Ona je zloća, crnja je od Karađorđa“, rekao je Keša.

Autor: Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Odakle joj pare?Pogledajte gde letuje bivša Farmerka i noćenje plaća 2.000 evra!

Evo koliko se policajaca brine o kraljevskoj bebi!