in

Marija Karan glumi ženu koju je Tesla odbio!

Zanosna glumica će u filmu o životu čuvenog naučnika igrati ulogu Brake, žene koja se zaljubljuje u njega, ali on je odbija. Inače, Braka zapravno nije ni postojala već će njen lik predstavljati spoj nekoliko žena iz Teslinog života.

Glumica Marija Karan imaće čast da u čuvenom američkom filmu o Teslinom životu igra ženu koja je gajila osećanja prema naučniku koji je promenio svet, a koju je on odbio.

Strani mediji uveliko bruje o tome da će Teslinu ženu igrati prelepa Srpkinja, dok će ova uloga zasigurno obeležiti njenu glumačku karijeru. Hvalospevu glumice doprineo je i režiser “Tesle” Majk Anton, rečima da će njena pojava na ekranu biti izraženija zbog njene lepote.

Marija-Karan (1)

Marija ne krije uzbuđenje zbog ove uloge i ističe da jedva čeka da snimanje istorijskog ostvarenja počne.

– Majkl Anton je napisao autentičan scenario i sviđa mi se što je osetio potrebu da oda počast Teslinom poreklu i činjenici da je bio imigrant u SAD koji je, uprkos problemima ostao uporan i odan sebi – izjavila je Marija, i dodala da ovo neće biti tipičan američki film.

Ona će tumačiti ulogu Brake, koja će biti spoj nekoliko žena koje su bile deo Teslinog života.

Brakin lik je jedan od retkih u filmu koji nije zasnovan na nekoj pravoj ličnosti već na grupi činjenica koje su stvorile posebnu ulogu.

Nikolu Teslu su zvali genije koga niko nije razumeo. Drago mi je što ću glumiti u ostvarenju koje će približiti novim generacijama Teslin život i rad – rekla je glumica.

Marija je, takođe, puna reči hvale za Branka Tomovića, koji će igrati Teslu.

– Sigurna sam da je Branko odličan izbor za glavnu ulogu. Njegov talenat i dosadašnja karijera to potvrđuju – kaže Karanova.

U ovom istorijskom rimejku Marija će igrati sa još dve domaće glumice Hristinom Popović i Mirjanom Karanović, koja će igrati majku naučnika.

Autor: Balkan Lifestyle/Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Odakle joj pare?Pogledajte gde letuje bivša Farmerka i noćenje plaća 2.000 evra!

Evo koliko se policajaca brine o kraljevskoj bebi!