in

Astro mane: Škorpije su zlonamerne, Strelci naporni filozofi, a Blizanci površni i brzopleti

Zabavite se i pročitajte koje negativne osobine astrolozi dovode u vezu sa horoskopskim znakom.

Astrolozi tvrde da se mane povezuju sa znakom, podznakom, kao i natalnom kartom, i da ne postoji niko ko je lišen mračnih strana karaktera. Ima li istine u tome?

Ovan je brutalan u uvredama i najmanje taktičan
Nema većih profesionalaca u izgovaranju nepromišljenih, pa i bezobraznih stvari u pogrešnom trenutku od pripadnika ovog znaka. Nije im poznato značenje reči suptilnost, a ukoliko im neko povredi ego, skloni su da se posluže najgorim uvredama. Takođe, mogu biti preterano naivni, te uopšte ne razmišljaju o posledicama svojih dela. Njihov kratak fitilj je vrlo dobro poznat svima u okolini.

Bik izluđuje sporošću i tvrdoglavim stavom
Težini karaktera pripadnika ovog znaka jedina konkurencija može biti njihova legendarna tvrdoglavost. Takođe, mana im je što su često previše koncentrisani na materijalne stvari, kao i na sopstvenu korist. Budući da su izuzetno prizemljeni i praktični, društvene norme i konvencije su nešto na šta se vrlo malo obaziru, a njihovu megalomansku narav otkriva sklonost prekomernom uživanju u jelu i piću.

Blizanci su površni i brzopleti
Iako se kaže kako su Blizanci znatiželjni i sposobni da se prilagode svemu, te vrline proizlaze iz mana poput površnosti i nedoslednosti. Nesposobni su da se dzže vreme koncentrišu na nešto, a često će se poslužiti i lažima kako bi došli do svog cilja. Vrlo im je važno da ih drugi dožive kao inteligentne i zabavne pojedince, a neretko im nedostaje empatije.

Rakovi su mamini mezimci
Pripadnicima ovog znaka okolina često zna da kaže nešto u stilu „ti si mamina maza“, ponajviše jer su preosetljivi i teško kontrolišu svoja osećanja. To iritira njihove bližnje jer stalno moraju da misle kako da ih ne povrede. Često su nezreli po životnim pitanjima, a reakcije na stresne događaje istovetne dečijim. Nostalgija ih koči u punom uživanju u životu.

Oklop umišljenosti skriva komplekse Lava
Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važan utisak koji ostavljaju na druge, mada se i te kako trude da dokažu suprotno. Onom ko ih dobro poznaje postaje očigledno da je njihova stalna žudnja da budu izuzetni i u centru pažnje način hranjenja njihovog ega i borbe sa puno kompleksa koje imaju. Među druge mane spadaju i diktatorsko ponašanje, kao i zavist.

Device se uvek upoređuju sa drugima
Pripadnici ovog znaka život često doživljavaju kao takmičenje, a konkurencija su im, čak, i bližnji, kao i prijatelji. Počevši od toga ko je uspešniji u poslu, ko ima bolji auto ili srećniju ljubavnu vezu, motiviše ih da budu bolji od svih drugih. Ukoliko ih neko ponizi, u stanju su da ih strastveno mrze. Opsesija urednošću, detaljima i stalna potreba za kontrolom idu na živce svima oko njih.

Vage su kalkulatori sa fobijom od usamljenosti
Večita potreba Vaga da budu okruženi ljudima nije odraz velike društvenosti, već straha da ne ostanu sami, čega se i najviše boje. Nisu svesni svojih vrednosti i potvrđuju se kroz druge, zbog čega se boje da ih ne razočaraju, te im stalno ugađaju što ih čini licemernim. U srži oni su intelektualni snobovi, a u životu i te kako promišljeni igrači.

Škorpiija je paranoična i svuda vidi zlo
Malo je toga što bi se dodalo da se pogorša ugled ovog znaka, koji se često proglašava zlonamernim. Njihova agresivna narav i oholi nastup ostavlja dojam ogorčenih i zastrašujućih pojedinaca, no to je njihov odbrambeni mehanizam jer se osećaju nevoljeno i sve oko sebe doživljavaju kao pretnju. Uživaju u patnji svojih neprijatelja, a veliki seksualni apetit duguju nemogućnosti kontrole svojih nagona.

Strelci su naporni filozofi
Otvoreni i liberalni pogledi na život samo su deo nastupa pripadnika ovog znaka kojim žele da zadive publiku. Njihova sklonost filozofiranju i duboka razmišljanja često su naporna svima oko njih, a skloni su i ponavljanju svega što vide i čuju kako bi ispali pametniji. Umeju da iznevere svoja obećanja i preteruju u svemu što rade, kako bi ispali marljivi i žrtve.

Jarac nema morala kod postizanja clja
Rigorozni stavovi pripadnika ovog znaka čine ih proračunatim robotima koji sude i analiziraju sve oko sebe. Nikad ne zaboravljaju na svoju korist, a zbog dugoročnih planova često zaboravljaju da žive u sadašnjosti i uživaju u životu. Njihov pesimizam je u stanju da svakog učini depresivnim, a najgori su kada se sa nekim takmiče, jer se tada vode onom čuvenom rečenicom „cilj opravdava sredstvo“.

Vodolija ekscentričnošću prikriva nezainteresovanost za druge
Pripadnici ovog znaka uživaju u tome da ih drugi vide kao buntovnike i ekscentrične, no taj im ugled samo koristi kako bi prikrili manjak zanimanja za sve oko njih, pa čak i bližnje. Iako tvrde da im je prijateljstvo sveta stvar, mizerno se trude oko njega, a još su gori u ljubavnim vezama gde na račun svoje slobode i individualnosti večito nanose bol partneru. Liberalni su, ali samo u pogledu onog što se njih ne tiče, dok u svemu ostalom mora biti po njihovom.

Ribe su indiferentne i ne razmišljaju logički
Pripadnici ovog znaka nisu dosledni i verni sebi, jer često ni sami ne znaju šta su, niti šta žele. Zbog toga deluju nestabilno i oportunistički. Uživaju u psihodramama i komplikovanju života kako sebi, tako i bližnjima, naročito u ljubavi. Naivni su i teško im je da kažu „ne“, kao i da pokažu stav. Imaju slabu moć volje zbog čega ih je lako nagovoriti na razne gluposti.

Izvor: Cure.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“

Dolazi nam Sajmon Kauel