in

Goca Tržan: Raša će biti najbolji tata!

Posle napornog radnog perioda pop pevačica Goca Tržan sa svojim emotivnim partnerom Radomirom – Rašom Novakovićem i kćerkom Lenom provela je nezaboravnih deset dana u turskom letovalištu Kemer.

To je bilo prvo zajedničko letovanje zaljubljenog para i Gocine kćerke koju ima iz braka sa Ivanom Marinkovićem. Luksuzni hotel “Riksos sangejt” bio je savršen izbor za simpatičnu pevačicu i njene saputnike.

Prilikom odabira destinacije i smeštaja rukovodila se pre svega potrebama svoje kćerke u želji da se njena devojčica što bolje zabavi. Iz tog razloga na odmor je pošla i sa prijateljima, bračnim parom koji ima kćerku Leninog uzrasta, tako da je ona imala društvo za igru. Osim letnjih zanimacija na plaži i u akvaparku koje su bile njihova svakodnevica u Kemeru, imali su i povod za slavlje. Tokom boravka u turskom letovalištu Goca je proslavila trideset deveti rođendan.

“Proslavu rođendana organizovali smo u restoranu turske nacionalne kuhinje u okviru hotela. Konobari su me tom prilikom obradovali tortom na kojoj je bila prskalica umesto svećica. Bilo je to prijatno veče, ali ništa pompezno, jer ne znam zašto bih se radovala još jednom rođendanu jer sam sve starija.”

Tog slavljeničkog dana Goci su stigle brojne čestitke i poruke sa lepim željama, a jedna bliska prijateljica poželela joj je da se što pre ponovo ostvari u ulozi majke.

“Dobila sam mnogo poruka sa divnim rečima i željama, ali niko mi nije poželeo nešto više od onoga što imam, osim jedne drugarice koja mi je poželela da sledeće godine dobijem bebu. Sa tom željom su se složili svi prisutni na mom rođendanu.”

Budući da se Raša i njena kćerka odlično slažu, na pitanje da li može da pretpostavi kakav bi otac bio, pevačica kroz osmeh kaže:

“Mislim da će se Raša odlično snaći u ulozi roditelja. Ako bude tata, biće sasvim sigurno najbolji otac.”

Goca Trzan 2

Autor: Balkan Lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme “A gde je Nataša, muči me to”

Dolazi nam Sajmon Kauel