in

Knez: Nije život jedna žena!

Nakon sedamnaest godina braka, pevač Nenad Knežević Knez, odlučio je da se razvede od supruge Nine sa kojom ima dve ćerke Kseniju (17) i Andereu (14). Kao razloge ovog poteza navodi velike razlike u karakteru, kao i dugogodišnje neslaganje u braku.

Brojne sprekulacije o razvodu braka, navele su pevača da se oglasi i tako stavi tačku na dalje priče. „Na moju veliku žalost, moj brak je u fazi definitivnog razvoda. I želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja“, izjavio je pevač, koji kao razlog rastanka navodi dugogodišnje neslaganje.

„Razvod je posledica toga što smo nas dvoje počeli da o istim stvarima mislimo drugačije, promenjen sistem vrednosti postao je kočnica u današnjem životu“, rekao je Knez i dodao da je odluka za razlaz bila zajednička.

Knežević ističe da je normalno da parovi u braku imaju nesuglasice i probleme, i da teško može da se nađe idealna veza, ali da će se on posle svega što su prošli potruditi da sa suprugom održi dobre odnose nakon razvoda. Takođe, pevač ne isključuje mogućnost da se ponovo zaljubi.

„Što bi rekao stari hit Nije život jedna žena“, ispričao je Knez.

Autor: Balkan Lifestyle/Story

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“

Dolazi nam Sajmon Kauel