in

Nakon Goge Sekulić, još jedna pevačica sahranila muža!

Slomljena od tuge, pjevačica Usnija Redžepova jučer se uz veliku podršku familije, prijatelja i brojih kolega oprostila od voljenog supruga, muzičara Svetomira Šešića Šeleta, na Centralnom groblju u Beogradu. Tačno u 13 časova, jučer je na Centralnom groblju počelo opelo istaknutom estradnom muzičaru i suprugu poznate pjevačice, a ispred kapele okupla se brojna rodbina, kao i kolege poznatog para.

Usnija 1

Podršku svojoj prijateljici među prvima je pružio Predrag Živković Tozovac, koji je sa partnerkom izjavio saučešče Redžepovoj. Zbog prevelike tuge koja ju je zadesila, Usnija je s poteškoćama pratila pogrebna kola, te su je prijatelji pridržavali. A među koleginicama koje su je tješile bile su i Lepa Lukić, Goca Lazarević, Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana, Izvorinka Milošević, Lana Toković i druge. S malim zakašnjenjem na sahranu je stigla i Merima Njegomir, koja je odmah po dolasku Usniju nekoliko minuta grlila i tješila. O preminulom Šeletu, njegovi prijatelji i kolege imali su samo riječi hvale, pa ga je Predrag Živković Tozovac opisao kao veoma dobrog čovjeka sa kojim je proživio lijepe trenutke.

Usnija i Svetomir vjenčali su se 1978. godine i nisu imali djece. Umjetnik je preminuo 30. jula u Beogradu nakon kraće borbe sa kancerom pankreasa.

Usnija 8

Usnija 7

Usnija 6

Usnija 5

Usnija 4

Autor> Balkan Lifestzle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“

Dolazi nam Sajmon Kauel