in

Pogledajte čoveka koji je smršao 110 kilograma!

Iako sam se godinama šalio oko svoje debljine nije mi baš bilo svejedno i brinuo sam se za svoje zdravlje, priznaje Thomas koji je imao 195, a sad ima 85 kilograma.

Thomas McIntyre (43) iz Sjeverne Irske bio je težak 195 kilograma na visinu od 188 centimetara.

– Iako sam se godinama šalio oko svoje debljine nije mi baš bilo svejedno i brinuo sam se za svoje zdravlje. Brinuo sam se sve više i više i počeo sam razmišljati o svojoj smrtnosti. Kako bi se utješio, puno sam jeo – kaže Thomas. Pretio je bio više od 20 godina.

– U dvadesetima sam se prestao baviti nogometom no i dalje sam jeo brzu hranu. Morao sam kupovati sve veću i veću odjeću. Za vjenčanje, prije pet godina, sam potajno naručio veće odijelo, za svaki slučaj. Veličina je bila 8XL – kaže Thomas. Dodaje kako mu je debljina bila teret.

Budući je veliki ljubitelj nogometa i često ide na utakmice, počeo je zapinjati u vratima na ulasku u stadion. Odlučio se na dijetu. Smršavio je 110 kilograma i s veličine 8XL došao na M, piše Heraldscotland.

– Prije nego sam otišao na dijetu nisam imao energije. Cijele dane sam samo sjedio u fotelji. Sad mi je sve puno lakše i puno sam sretniji. Ako imamo sreće, postat ćemo roditelji i bit ću aktivan otac kao što sam to uvijek htio – kaže Thomas koji sad ima 85 kilograma.

Autor: Balkan Lifestyle/Magazin.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme “A gde je Nataša, muči me to”

Dolazi nam Sajmon Kauel