in

Sitnice koje muškarcima idu na živce

Iako vas obožava, u nekim stvarima ga bukvalno izluđujete. Naročito kada mu glumite majku, pitate da li ste debeli i kasnite.

Ono što je ženama svakodnevica, muškarce može da iritira. Bez obzira da li je to kukanje nakon što ste kupile cipele sa previsokom štiklom ili vaša težnja da poboljšate njegov režim ishrane, dok mu kradete hranu iz tanjira, shvatite da ga nervirate. Pošto su žene te koje izgovore 7000 reči tokom dana, a muškarci samo 2000, on se neće upustiti u raspravu, ali ako već znate da vas voli, smanjite stresne situacije. Evo primera koji zvuče smešno, ali njima smetaju.

Opsesija dekorativnim stvarima
Krevet vam je pun ukrasnih jastuka i prekrivača koje uredno svako veče odlažete na komodu. Ali, ono što ga još više izluđuje je činjenica da ćete mu, ako slučajno zaspi na nekom ukrasnom jastuku, uputiti kritiku da oni nisu za spavanje nego samo za ukras.

Stalno pitate da li ste debeli
Većini muškaraca okreće se želudac od tog pitanja jer ste njima savršene takve kakve jeste. To malo celulita na guzi ili višak kilograma na bedrima on, zaista, ne vidi. Ono što mu smeta i upada u oko je vaš manjak samopouzdanja.

Pravite se da ste mu mama
Muškarci ne vole kada ih stalno upozoravate da stave kremu za sunčanje. Vole oni da ih vi pazite i mazite, ali da im prigovarate i glumite mamu, to ih živcira. Posebno ako mu takav savet uputite u društvu prijatelja ili, čak, krenete da ga mažete bez ikakvog upozorenja.

Nedostatak pojma o vremenu
Ne želimo da pretpostavimo da samo žene kasne, ali ono što muškarcima smeta je kada se vaša sekunda pretvori u desetak minuta, dok oni spremno i poslušno čekaju u kolima. I, tako iz dana u dan.

Čačkanje po njegovom meniju
Savetujete mu da jede zdravije, naručujete salate, a kada on naruči pomfit i biftek, kradete mu iz tanjira. Ili mu, dok jede omiljeni sendvič, otimate griz po griz. On zasigurno reži u sebi.

Mazohističke modne metode
Žalite se da vas bole stopala, a nosite potpetice od 12 centimetara. Bole vas kukovi, a stalno pokušavate da se uvučete u farmerice dva broja manje od onog koji nosite.

Umišljate da ste mu terapeut
Kada počnete da mu objašnjavate zašto je nešto učinio, kako je to trebalo da uradi i šta da kaže u određenoj situaciji. Lansirao bi vas na Mesec da može.

Izvor: Haber.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“

Dolazi nam Sajmon Kauel