in

SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)

Kineskinja je svog supruga, koji je pokušao da skoči sa prozora njihove spavaće sobe na šestom spratu, držala za donji veš 20 minuta, sve do dolaska spasilačkih ekipa

Žena superheroj! Kineskinja Ling Su, iz grada Čangčun na severu zemlje, spasla je život svom suprugu Vang Liju, koji je pokušao da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u kojoj su živeli. Vang je u gaćama skočio sa prozora spavaće sobe, a Ling ga je munjevitom reakcijom uhvatila za bokserice i spasla ga sigurne smrti.

Ling je uspela da zadrži supruga u tom položaju duže od 20 minuta, koliko je trebalo policiji i vatrogascima da postave merdevine i spasu čoveka.

– Čuli smo galamu i vrisku, a potom smo ugledali čoveka kako visi sa prozora. Stvarno je snažna kada je uspela da ga zadrži do dolaska spasilaca. Pokušali smo da uđemo u stan, ali vrata su bila zaključana, a nismo mogli da ih razvalimo – izjavile su komšije koje su sa svojih terasa posmatrale pokušaj samoubistva.

Kako prenose kineski mediji, čovek koji je pokušao da izvrši samoubistvo bio je u depresiji jer je ostao bez posla. Na kraju, za svoj život, pored hrabre supruge, Vang može da zahvali i kvalitetnom i čvrstom materijalu od kojeg su izrađene bokserice.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marko Kešelj proziva Danila Ikodinovića: Dačo spremam remiks pesme „A gde je Nataša, muči me to“

Dolazi nam Sajmon Kauel