in

JAHTING PROSTITUCIJA U CG: Zarade 500 evra za sat!

Takozvana elitna ili jahting prostitucija zaživi obično tokom letnje turističke sezone, kada, uglavnom u Budvu, dolaze devojke koje na zabavama koje se priređuju na jahtama zarađuju ogromne svote novca.

Javna je tajna da za učešće na zabavama na jahtama devojke dobijaju od 50 do čak 500 evra na sat.

Takve devojke se obično predstavljaju gostima da su zaposlene kao hostese, go-go igračice ili starlete. U Upravi policije tvrde da su „u skladu sa Krivičnim zakonom angažovali nekoliko sektora iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore kako bi na kvalitetan način suzbili ovu pojavu u bilo kom obliku”.

Jahting prostitucija 1

Uprkos tome, policajci su za prvih pet meseci tekuće godine podneli dva zahteva za pokretanje prekršajnog postupka za prekršaj iz člana 27 Zakona o javnom redu i miru (navođenje na prostituciju), kojima su obuhvaćena dva lica, a prekršaji su registrovani u Baru. Tokom 2012. godine podnesena su četiri zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 27 Zakona o javnom redu i miru kojim je obuhvaćeno pet lica – navodi se u saopštenju dostvaljenom „Blicu Crna Gora“.

Izvršna direktorka Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević je nedavno izjavila „Blicu Crna Gora“ da policija ima kapacitete i snage da stane na put ovoj pojavi.

– Mislim da je naša policija sposobna da to kontroliše i da stanu na put tome. Ali bi dobro bilo da se inspekcijske službe uključe i češće kontrolišu – kazala je Raičević.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)

Neda, flora i fauna!