in

Pet načina na koje muškarci raskidaju

Raskidanje nikada nije prijatno iskustvo, stoga se mnogi trude da ga izvedu što je lakše moguće. Međutim, muškarci imaju svoje metode koje se uglavnom ne podudaraju sa najboljim načinom na koji to treba uraditi.

Raskid je uvek neprijatno iskustvo, ali ga i pored toga treba sprovesti kako treba i to razgovorom u četiri oka. Međutim, muškarci najčešće vole da izbegavaju neprijatnosti, pa čak i ovog tipa, a kako bi sačuvali sebe od nelagodnih situacija, pribegavaju ne baš preporučljivim metodama raskida. Evo i na koji način pripadnici jačeg pola to najčešće rade.

Nestajanje
U potpunosti se izgubi iz vašeg života. Ne odgovara na pozive, ni na poruke, ekstremni slučajevi čak promene broj i na neko vreme se povuku i prestaju da dolaze na mesta na kojima bi vas mogli sresti. Ova vrsta kukavičluka, verovali ili ne, postoji.

Polunestajanje
On zadržava svoju formu, pa će vam odgovoriti i na poziv, i na poruku, ali nećete moći da ga vidite. Ovakav muškarac će brzo postati majstor u izmišljanju opravdanja zašto baš danas ne može da se vidi sa vama. Razlog je jednostavan − nema hrabrosti da raskine. Radije će pustiti da veza polako nestane, ili da ga vi ostavite, samo kako ne bi ispao kreten.

Varanje
Nije mu više stalo, pa nema razloga da ostane veran. Umesto da bude muško i kaže vam da je gotovo, ovakav muškarac će varati i nadati se da ćete ga što pre uhvatiti. To mu olakšava posao, a uz to i uživa u slobodnjačkom životu.

Saniranje štete
Ovaj tip će vas ostaviti, ali i uveravati vas da nije stvar u vama. Vi ste jednostavno predobri za njega i on ne zaslužuje toliko dobru vezu. Koliko god ovo zvučalo dobro, to je samo još jedan način da pokaže koliko je sebičan. Ne voli vas, ali ne želi da pričate ružno o njemu, pa pitomim glasom pokušava da vas ubedi u svoje reči.

Pravi način
Pravi muškarac raskida na pravi način. Biće mu teško, ali skupiće hrabrost, sesti s vama i u četiri oka vam objasniti zbog čega više ne možete da budete zajedno.

Izvor: Index.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)

Neda, flora i fauna!