in

Punije usne u samo pet koraka

Devojke koje imaju veoma tanke usne vizuelno to mogu da promene. Pogledajte male trikove koji će učiniti da vaše usne izgledaju besprekorno.

Devojke koje imaju veoma tanke usne vizuelno to mogu da promene. Trik je u podlozi koju nanosite pre ruža. Glatka površina će osigurati da se ruž duže zadrži na usnama.

Pročitajte pet saveta kako da postignete savršen izgled.

Prvi korak: Uradite piling usana pomoću meke četkice za zube i malo vazelina. Stavite vazelin na četkicu i lagano, kružnim pokretima prelazite preko usana.

Drugi korak: Oivičite konture usana pomoću olovke za usne, ali neka bude za jednu nijansu tamnija od vaše prirodne boje. Obratite pažnju da to bude olovka koja se lako nanosi, a prilikom njenog nanošenja krenite od centra usana, od kupidovog luka, ka spolja.

Treći korak: Krenite od kupidovog luka da nanosite ruž koji ste odabrali, kako biste postigli prirodan izgled. Nude boja je idealna za to, pa slobodno eksperimentišite sa nijansama, dok ne pronađete vama odgovarajuću. Zatim četkicom kojom nanosite ruž obojite vaše usne do linije usana.

Četvrti korak: Sada kada je ruž na usnama, nanesite preko njega vaš omiljeni sjaj za usne. Možete probati sa nekim koji će povećati volumen usana.

Peti korak: Prilikom šminkanja neka vaše usne budu u prvom planu. Ostatak lica neka bude diskretno našminkan.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)

Neda, flora i fauna!