in

Jovana Pajić se otrovala hranom!

Taman kad je pomislila da će konačno uživati sa porodicom na Crnogorskom primorju, Jovana Pajić završila je na infuziji, zbog trovanja hranom!

– Jovana se na primorju pridružila Saletu, koji je dole već mesec dana i sa „Tropiko bendom“ imao je niz odlično posećenih nastupa. Sve je počelo kada je u jednom restoranu bila na ručku sa suprugom Sašom, ćerkicom Helenom i prijateljima. Nakon izvesnog vremena nju je počeo da boli stomak, obliva hladan znoj, a zatim je potpuno kolabirala. Sale je brzo reagovao i odvezao je u bolnicu u Kotor, gde joj je dijagnostikovano trovanje hranom – priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i nastavlja:

– Morali su da je najpre podvrgnu ispiranju želuca da bi je nakon toga odmah priključili na infuziju kako bi se što brže oporavila, a potom su joj prepisali terapiju. Iako sitaucija nije bila nimalo naivna, Jovana se brzo oporavila, pa je tokom jučerašnjeg dana napustila bolnicu.

Ovu vest Jovana je podelila na društvenoj mreži Fejsbuk sa svojim prijateljima gde je napisala: „Prvi dan mora i zaglavih bolnicu… To samo meni može da se desi“. U želji da proverimo kako se sada oseća pokušali smo da stupimo sa njom u kontakt, ali je njen telefon bio nedostupan do zaključenja ovog broja.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dolazi nam Sajmon Kauel

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!