in

Muškarac korišćen kao priplodni bik: Oplodio preko 500 žena!

Vjerovatno je svaki muškarac maštao o tome da ga na stotine žena moli da spava sa njima, ali Britanac po imenu Derek je to i iskusio – korišćen je kao priplodni pastuv!

Doktorka Helena Vrajt je spazila Dereka, nepopravljivog švalera i odlučila da ga iskoristi za humanu svrhu – ponudila mu je da ima seks sa ženama čiji su muževi ostali bez genitalija ili libida tokom Drugog svjetskog rata kako bi one uspjele da postanu majke.
Pretpostavlja se da je pokolj tokom rata bez partnera ostavio oko milion i sedamsto hiljada žena, a koliko je situacija bila loša govori i to što su djevojke davale oglase kako bi našle bilo kakvog partnera:

„Mlada djevojka, izgubila vjerenika bila bi rada da se uda za oficira koji je oslijepio ili na bilo koji drugi način ostao onesposobljen u ratu“.

Helena Vrajt, budući da je bila doktorka, slušala je muke tih žena i odlučila da nađe nekoga ko bi mogao da im ispuni najveću želju – želju za potomstvom.

Helen se tako dala u potragu za visokim, zgodnim, šarmantnim muškarcem koji bi, bez obaveza, oplodio buduće mame. Našla je Dereka.

Opisuju ga kao „inteligentnog aristokratu i šarmera“, opuštao je mlade dame razgovorom, a zatim, na prvom i jedinom sastanku sa njima ulazio u ljubavnu igru. Mladić je izgubio brata u ratu i želio je da pomogne svojim sunarodnicama da podignu natalitet. Nije da mu je teško palo.

Derek je bio opsjednut seksom. Još kao tinejdžer upuštao se u opasne afere sa raznim ženama, da bi na ostrvu na koje je otišao poslom osnovao harem!

Njegova vjerenica je kukala kako je Derek opterećen seksom, pa je prihvatila da njen izabranik sebi da oduška pomažući otadžbini na ovaj način.

Procedura je bila sljedeća: Žene bi se samo jednom vidjele sa „pastuvom“. Ukoliko zatrudne – sjajno, ukoliko ne, nije bilo ponovne posjete kako bi se spriječila intimnija povezanost. Muževi udatih žena mogli su da upoznaju Dereka ali, očekivano, većina to nije željela.

Ponosni tata, koji je, koliko zna, iz svojih avantura van „projekta“ imao najmanje šestoro djece, imao je samo troje rođene u braku.

Ukupno, Derek je bio otac preko 500 beba, a za rođenje djeteta bi saznao kada mu doktorka Helen pošalje telegram.

Inače, doktorka koja je došla na ideju za Derekove neobične usluge imala je prilično zanimljiv život.

Ona je u konzervativnom periodu imala vrlo slobodan pristup ljubavi, brojne afere, a čak je sa mužem bila u otvorenom braku, što je šokantno danas, a možete samo zamisliti kako je bilo tad.

Jedno od malo nelagodnijih pitanja je koliko se Derekove djece i potomaka međusobno vjenčalo, s obzirom da nisu znali da su u rodu.

Autor: Balkan lifestyle/alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dolazi nam Sajmon Kauel

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!