in

Neda, flora i fauna!

Sunce, cveće i pas su jedino što Nedu Ukraden(62) zanima na letnjem odmoru, a naš foto-reporter je sve to zabeležio, dok je pevačica uživala u svojoj kući u Lepetanima u Bokokotorskom zalivu.

Osim brige o flori i fauni, Ukradenova se, ako je suditi po fotografijama, dobro brine i o svom telu, pa uprkos godinama pevačica u kupaćem kostimu izgleda tako da bi mnoge mlađe koleginice mogle da joj pozavide.

Neda Ukraden.1

Pevačica koja tokom godine mnogo radi, leti ume i da se odmori, a jedan njen dan sastoji se od zalivanja i obrezivanja cveća, posle čega sledi igranje sa pudlom. Neda je dokazala i da u svakom trenutku vodi računa o garderobi, te je prošetala i pocepani šorts, kao i štikle koje očigledno ne skida ni kod kuće.

Neda Ukraden.2

A kako je zabležio naš foto-reporter, Ukradenova ne pravi pauzu samo od posla, već i od čuvanja unuka Aleksandre i Nede, jer je na letovanje u svoju kuću otišla sama. No, nije isključeno da će joj se porodica pridružiti, pa će pevačica osim flori i fauni, vreme posveti i članovima svoje familije.

Autor: Balkan lifestyle

Izvor: Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dolazi nam Sajmon Kauel

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!