in

Znakovi da si otišla predaleko!

Nije nužno spavati s nekim da bi prevarila dečka, nije se čak ni nužno poljubiti s nekim. Afera koju žene najčešće prakticiraju je upravo ona emocionalna, piše Index.hr. Ovo su znakovi da si možda upravo na tom području:

Žališ se na vezu

Jedno je žaliti se o vezi frendicama na kavi, a nešto sasvim drugo kada to radiš sa muškarcem koji ti se malo sviđa. On će vrlo lako to protumačiti kao upucavanje, a problem je u tome što, ako to radiš, podsvjesno vjerojatno i želiš da stvari odu dalje.

Testiraš i sebe i njega

Nedužan flert je jedno, ali ako konstantno provociraš i pokušavaš vidjeti do kuda može ići to vaše bezazleno zavođenje, vrlo vjerojatno ćeš nakon nekog vremena pokleknuti i prevariti dečka. Moraš odlučiti želiš li stvarno da se to pretvori u nešto više ili se jednostavno voliš igrati.

Šalješ mu poruke u neprikladna vremena

Nema ništa lošeg u tome da mu pošalješ poruku za vrijeme radnog vremena, ali i to već može prijeći granicu. Ako mu tvoje poruke stižu u kasne sate, sasvim je jasno da pretjerujete i da iz običnog prijateljstva stvarate nešto više. Prije nego mu se javiš, upitaj se bi li tvom dečku smetao način vaše komunikacije. Ako bi, znači da postoji nešto više od prijateljstva.

Autor: Balkan Lifestyle/Index.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dolazi nam Sajmon Kauel

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!