in

KAO LEDI GAGA: Ana Nikolić lansira svoj parfem

Pevačica, koja se već oprobala kao dizajnerka, hoće da osmisli i mirisnu notu.

„Devojka od milion dolara“ za ovu godinu ima mnogo ambicioznih planova. Po svemu sudeći, znatno pre sopstvenog rijalitija i koncerta u Areni, Ana će na tržište lansirati parfem s mirisnom notom koju će sama osmisliti.

Parfem kao izazov

S obzirom na to da se u dizajniranju već istakla, te da se njene kolekcije garderobe rasprodaju u rekordnom roku, i to već dve sezone zaredom, veliki su izgledi da će pogoditi ukus devojaka i kad je parfem u pitanju.
– Volela bih da se okušam i u tome. Diplomirani sam dizajner, a kreiranje sopstvenog parfema mi je veliki izazov. Takođe, prezadovoljna sam reakcijom devojaka i žena na Tijaninu i moju modnu kolekciju, tako da ću nastaviti da radim na tome – u pripremi su komadi za jesen/zimu, a ovim ću samo zaokružiti i upotpuniti svoju priču. Ipak, kao i u svemu ostalom, temeljna sam i želim da sve bude perfektno, tako da neću po svaku cenu izbaciti parfem dok ne budem apsolutno sigurna da je savršen – potvrdila je Nikolićeva saznanje Kurira.

Ekskluzivna serija

Kako saznajemo, parfem neće biti za široke narodne mase niti u velikoj proizvodnji, već se planira samo „limitid edišn“ – mala ali ekskluzivna serija.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUNČA SE: Olja Crnogorac legla preko nepoznatog muškarca

Ovo je savršena žena?