in

Koroman u seks aferi: Slađo dođi u Rusiju da te napunim! (SMS)

Seks-poruke Ognjen se dopisuje s izvesnom Slađanom Krstić, koju, kako kaže, želi što pre da dovede u Rusiju, „napuni je“ i napravi joj dete.

Fudbaler Ognjen Koroman već izvesno vreme šalje poruke Slađani Krstić iz Smederevske Palanke, u kojima joj piše da masturbira misleći o njoj pet puta dnevno i da želi da je „napuni“ i napravi joj bebu!

Njihove vrlo sočne prepiske, do kojih smo došli, govore o tome da samo čekaju da Koroman dođe iz Rusije kako bi postao tata i četvrti put! A koliko se, žargonski rečeno, primio na ekonomistkinju iz provincije govore i poruke u kojima joj piše: „D.kam ga na tebe pet puta na dan“, „Strašno kako mi se digao ne tebe“, „Ja ću te puniti uvek“, Hoću te trudnu“, „Dođeš kod mene i punim te“, „Jako te želim“, „Nemaš pojma koliko te želim“…

Devojka bi mu na to odgovarala: „Biće plodni dani sledeće nedelje“, „Želje su nam iste“, „Koliko još dece želiš?“…
Pozvali smo Koromana, i to baš na broj s kog su Slađani stizale poruke. Međutim, on tvrdi da na tom broju ne koristi Whats app i dodaje:
– Ma nemam komentar, stvarno nemam nikakav komentar. Koji Whats app? Whats app je na drugom broju.

Ni na naše konkretno pitanje da li se dopisivao s njom ili ne, s obzirom na to da su joj njegove poruke stizale i sa Fejsbuka, fudbaler nije imao komentar.
– Ne bih da komentarišem ništa, gluposti ne komentarišem. Prijatno.
Inače, kako smo saznali, Slađana i Koroman se ne poznaju lično. Oni se „druže“ samo preko poruka na Fejsbuku i mobilnom telefonu.

Pokušali smo i do nje da dođemo, ali nam se nije javljala na oba broja telefona koji su poznati našoj redakciji.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUNČA SE: Olja Crnogorac legla preko nepoznatog muškarca

Ovo je savršena žena?