in

Široko: Gile pola nagrade poklonio drugu!

Otišao je u Beograd i u Kakanj donio pobjednički pehar, Kada je u pitanju karakter, narav, skromnost i spontanost ostao je isti što ih još više čini ponosnim, kažu Giletovi roditelji.

Pobjednik Zvijezda Granda Amar Jašarspahić Gile pola od 300.000 dinara nagrade poklonio je svoj prijatelju.
Njegovi roditelji, Nađa i Senad Jašarspahić, kažu da pobjeda nije nimalo promijenila njihovog sina, kao i da su od prvog javnog pojavljivanja vjerovali da može doći do samog kraja iako nismu mogli da garantuju da će biti među prvima, ali među deset najboljih – jesu.

„U njegovu sposobnost i predanost takmičenju nismo sumnjali, jedni je vladao drugi faktor a to je izdrživost svega. Još je među nama prisutna doza nevjerice oko svega ovoga, a rijetko je tu pa se i ne možemo radovati bez njega. Ali, puno smo srećni jer je uspio o čemu je uvijek sanjao. Cijeli život ulažemo u njega, i to je danas urodilo jednim krunisanim plodom. Sjećamo se kada je rekao: „Idem samo da čujem da mi Saša kaže da li znam da pjevam“. Otišao je u Beograd i u Kakanj donio pobjednički pehar! Osvojio je stan na Vidikovcu, snimanje albuma, nagradu od 300.000 dinara (pola je poklonio svom najboljem drugu) i poklonjen mu je koncert u Kaknju“,nastavljaju njegovi roditelji.

Ističu da pobjeda na „Grandu“ ga nimalo nije promijenila. Kada je u pitanju karakter, narav, skromnost i spontanost ostao je isti, pričaju oni, što ih još više čini ponosnim. Jedino su primijetili je da postao ozbiljniji.

Autor: Balkan lifestyle/kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUNČA SE: Olja Crnogorac legla preko nepoznatog muškarca

Ovo je savršena žena?