in

Ovo je savršena žena?

Iako možda tako mislite, telo supermodela nije ono što muškarci traže kod žena. Ili bar ne traže svi. Evo koje osobine čine „savršenu“ ženu.

Ništa nije privlačnije od žene koja se oseća prijatno u svojoj koži! Zato, ako stalno pitate: „Da li u ovoj haljini izgledam debelo“, preporučujemo da prestanete to da radite. Ako od njega neprestano tražite potvrdu svoje lepote, na kraju će se i on zapitati. Zato, prihvatite svoje mane i uživajte u njima!
„Ludo“ ponašanje devojaka, privlačno je mladićima u srednjoj školi. Ali ono što im kasnije postaje interesantno je inteligencija. Niko ne može da odoli devojci koja se svojom pameću bori za sebe!

Muškarci ne vole devojke kojima je novac na prvom mestu! Cveće ili neka druga sitnica od momka su lepo iznenađenje, ali ono što oni uglavnom ne podnose je da devojka tako nešto traži od njih.

Osobina na koju veliki broj devojaka zaboravlja, a koja muškarce očarava je – spontanost. Zato, ako dugo niste, uradite nešto spontano i iznenadite time i sebe i njega!

Opuštenost! Iako je devojkama ovo često neshvatljivo, momcima su pripadnice „lepšeg“ pola koje ponekad dozvole da ih dragi vidi u trenerci, staroj majici, sa vezanom kosom i bez šminke – privlačne. Zato predlažemo da ponekad dopustite sebi taj „luksuz“. Osim toga, dame koje ne prave dramu od svega, već imaju neki „opušten“ stav, uvek su privlačnije muškarcima. Devojke, zaboravite na: „Jaooo, polomila sam nokat“ dramu.

Ono što će momke sigurno oduševiti je devojka koja razume njihov smisao za humor i smeje se njegovim šalama. Naravno, to ne znači da devojke treba da se smeju i kada im nešto nije smešno, ali uopšteno, dame koje nisu stalno ozbiljne i umeju da se nasmeju, mnogo su privlačnije. Zato, osmeh na lice!

Momcima koji žele vezu, a ne samo prolaznu avanturu, veoma je važna iskrenost. Iskrenost i poverenje su neke od stvari koje održavaju svaku vezu, a male laži za koje često mislimo da su bezazlene, ubrzo mogu dovesti do raskida.

Nijedan momak ne želi devojku koju mora da zove na svakih pet minuta. Baš zbog toga, oni vole nezavisne devojke. Ono što im zapravo treba je malo prostora, poneki izlazak sa drugarima i slično.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!

Volim da gledam u oči tokom seksa!