in

ŠOK: Ezel uhapšen zbog droge! (VIDEO)

Prilikom policijske racije u Turskoj priveden je Kenan Imirzalioglu, za koga se sumnja da je umešan u dilovanje narkotika, kao i nekoliko glumaca koji su nakon privođenja bili na lekarskom pregledu

Istanbulska policija uhapsila je u raciji zbog droge oko trideset osoba među kojima je Kenan Imirzalioglu, koji se proslavio ulogom zavodnika Ezela, kao i nekoliko turskih glumaca.

Turska policija trenutno vrši veliku akciju suzbijanja trgovine narkoticima, a racije su izvršili u Istanbulu, Ankari, Bodrumu i Kušadasiju.

U policijskoj akciji, u kojoj je uhapšen i Ezel, privedeno je još tridesetak osoba, a među njima je i nekoliko turskih glumaca. Oni su odmah odvedeni na lekarski pregled, a zatim privedeni u odsek istanbulske četvrti Fatih.

Turska policija već osam meseci priprema ovu akciju, u kojoj su prisluškivali telefone brojnih dilera povezanih s poznatim osobama. Objavljen je i način na koji su dileri radili.

Dobili bi poziv s imenom poznate osobe, čije je ime znalo biti izmenjeno, drogom koja se naručuje i mestom dostave. Dileri bi tada s robom dolazili na naručenu adresu i obavljali primopredaju.

Kenan ImirzaliogluFoto: kenanimirzalioglu.net
Osim što se radilo o pojedinačnim dostavama droge, dileri su posećivali i zabave poznatih. Među drogom koja se mogla naručiti su marihuana, kokain i ostale droge, kao i neki lekovi.

Da podsetimo, ovaj popularni glumac je pre nekoliko meseci uslikan kako se tetura prilikom izlaska iz jednog noćnog kluba.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!

Volim da gledam u oči tokom seksa!