in

Vladimir ucenjuje Bojanu zbog alimentacije

Stojković za svog sina Lava planira da mesečno daje samo 1.000 iako mu plata iznosi oko 40.000 evra

Od ljubavi do mržnje tanka je linija.
Vladimir Stojković želi da smanji alimentaciju koju po zakonu treba da uplaćuje sinu Lavu. On hoće da za sina daje samo 1.000 evra mesečno, iako su mu primanja četrdeset puta veća!

Računi u Švajcarskoj

Kako Kurir saznaje, golman je čak i pretio Bojani, od koje se razvodi, da će govoriti loše o njoj u medijima i spajati je s raznim muškarcima ukoliko ne potpiše ugovor o visini alimentacije koju je on predložio.

– Bojana se odrekla alimentacije za sebe, na koju bi imala pravo, ali smatra da nije u redu da Stojke za Lava daje samo 1.000 evra, kad su mu mesečna primanja oko 40.000. On joj uporno govori da će joj davati više para, ali da to ne mora da bude regulisano zakonom. Pored toga, kuća koju imaju na Dedinju je bila garancija za nju i sina ukoliko jednog dana dođe do razvoda i kupljena je na Bojanino ime, a iz nje je izašla s dva kofera. Vladimir ju je maltene izbacio – kaže naš izvor blizak Stojkoviću i dodaje:

– Par ima zajednički račun u Švedskoj na kome je mnogo novca kojim bi Bojana mogla da raspolaže pre nego što podele imovinu pri razvodu ili da ga čak blokira, ali ona ne želi da se spušta tako nisko. Iz istog razloga neće da priča za medije, iako bi imala mnogo toga da kaže. Vladimir joj je čak pretio da će se pojaviti u emisiji „Ami Dži šou“ i ispričati sve najgore o njoj, ali ona se na to samo nasmejala.

Odlaganje razvoda

Kako Kurir saznaje, Bojana je i ranije želela da se razvede, ali nije bilo prave prilike za to. Vladimiru je prvo umrla majka, onda se teško povredio… Prijatelji su joj govorili da će ispasti nekorektna ukoliko ga ostavi u trenutku kad mu je najteže. Pošto se golman sada „sredio“, a stvari su došle na svoje, i razvod je došao kao logičan sled događaja.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAJA OSTOJIĆ: Kažu mi da izgledam kao dobar frajer!

Volim da gledam u oči tokom seksa!