in

Karleuša na tužbu uzvraća istom merom!

Danijel Rakonjac tvrdi da mu je Jelena ostala dužna 3.300 evra. Naime, umesto dogovorenih 3.800 evra koliko su koštale usluge snimanja Karleušinog koncerta, Rakonjac je, kako kaže, dobio samo 500 evra.
– Kada smo razgovarali o ceni, objasnio sam joj da je jedan dan snimanja najsavremenijom i najvećom letelicom 2.000 evra, ali kako smo razgovarali o više dana snimanja, spustio sam joj cenu. Dogovorili smo se da jedan snimajući dan za nju bude 950 evra i da joj naplatim samo četiri dana, a da je peti častim – rekao je Rakonjac za „Blic“, objasnivši da kada je se završio koncert, od Jelene je dobio samo 500 evra.

Karleuša je večeras podnela drugu po redu tužbu protiv Rakonjca zbog toga što je ugrozio njenu bezbednost kada je, kako kaže njen menadžer, objasvio Jelenin broj telefona i adresu stanovanja na zvaničnom sajtu produkcije ali i na društvenim mrežama.
– Danijel Rakonjac, objavio je Jelenin broj telefona i adresu na internetu i na taj način je ugrozio njenu bezbednost, zbog čega je Jelena danas došla da podnese prijavu protiv njega – rekao je pevačicin PR menadžer Zoran Birtašević, dodavši da je su oni isplatili u potpunosti Rakonjca nakon koncerta, ali da on izmišlja nove troškove.

– Mi smo za koncert angažovali „Heli produkicju“ i oni su obavili posao za koji su u potpunosti isplaćeni. Nakon što su isplaćeni, počeli su da izmišljaju neke nove troškove samo iz njima poznatih razloga – rekao je Birtašević.

Autor: Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Volim da gledam u oči tokom seksa!

Danijel Alibabić: Taksisti gori od Vesne Rivas!