in

Ekrem u Guči: Pozdravljam vas građani Crne Gore!

Pozdravljam vas dragi građani Crne Gore, drago mi je što sam došao u moju rodnu državu,rekao je Jevrić i zapevao usred Srbije na 53. saboru trubača u Guči.

Koliko je Ekremu Jevriću postao bitan, pokazalo se u sredu uveče, kada je Gospoda, žureći na nastup u Guči sa svojim menadžerom koji je bio za volanom, preticao na punoj liniji kolonu vozila u kojoj su bila i zaprežna kola, zbog čega ih je zaustavila saobraćajna policija, a potom i privela kod sudije za prekršaje.

Ovu informaciju nam je potvrdila Biljana Nastić portparol PU Čačak. To se smatra težim saobraćajnim prekršajem, a Ekrem Jevrić je sedeo na mestu suvozača i priveden je kao strani državljanin i tako je tretiran.

„Oni nisu pušteni dok nisu platili kaznu“, rekao nam je izvor iz policije, koji tvrdi da su Jevrić i njegov vozač platili minimalnu kaznu za ovaj prekršaj.

„Naš jadni narod plaća i po 50.000 dinara za taj prekršaj, a gospodin je platio minimalnu. Ta kazna se kreće od 6.000 do 50.000 dinara. I šta mislite, koliko je platio? Naravno da je platio 6.000 dinara“, rekli su nam u policijskoj stanici u Gornjem Milanovcu.

Jevrić je u sredu uveče ipak stigao na Sabor trubača u Dragačevu, gde je imao uspešan nastup.

Preponosan što je na nastupu u Guči, gde ga je dočekao veliki broj fanova, Ekrem Jevrić je uputio veliki pozdrav publici, ali s ubeđenjem da peva u Crnoj Gori.

„Pozdravljam vas dragi građani Crne Gore, drago mi je što sam došao u moju rodnu državu“,rekao je Jevrić i zapevao usred Srbije na 53. saboru trubača u Guči.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Alibabić: Taksisti gori od Vesne Rivas!

Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?