in

Lava pale komplimenti, Devicu kontrola, a Vodoliju romantika

Ako želite da osvojite Bika stalno ga obasipajte pažnjom, a za Škorpiju odrešite kesu i priuštite joj luksuz.

Recept za zavođenje partnera možete naći ako saznate njegov ili njen horoskopski znak. Zato, sledite sledeća uputstva.

Ovan voli kada ste direktni i strastveno šapućete
Pripadnici ovog znaka su pomalo agresivni i orijentisani na akciju, a impulsivni i strastveni udvarači uzbudiće ih više nego suptilni znakovi pažnje. Vole diskusije u kojima se nadmeću, a osvojiće ih direktna izjava u obliku šaputanja na uvo, koja mora zvučati spontano i iskreno.

Biku morate ugađati, uz obavezne poljupce u vrat i zavođenje hranom
Bilo da je reč o poklonima ili ukusnoj večeri uz čašu vina, koju ste pripremili za njih, Bikovi neće odoleti tradicionalnom udvaranju, sve dok im se potpuno ugađa. Poljupci u vrat najpre će ih uzbuditi, a kasnije i raspametiti.

Blizancima je ljubavna drama najveće uzbuđenje
Toplo-hladne igrice, dramatični preokreti i uzbudljive rasprave najveći su afrodizijak za pripadnike ovog znaka. Vole pomalo napadne i dominantne partnere, a san im je da pokraj sebe imaju nekog koga svi drugi žele. Kasnije ih uvek mogu uzbuditi nova iskustva, poput novih tehnika ljubljenja i učenja plesnih koraka.

Rak pada na emotivnost i voli da se oseća sigurno
Dugi zagrljaji i poljupci, nežno držanje za ruku i ponosno pokazivanje Raka kao ljubavnog partnera u javnosti, stvari su koje ovaj znak privlače poput magneta. Osvajaju ih snažni i nezavisni ljudi, ali ne i oni napadni, već radije biraju muškarce koji zrače unutrašnjom snagom.

Lava ćete zavesti ako bude centar vašeg sveta
Ovi kraljevi džungle obožavaju sve oblike iskazivanja ljubavi, a najviše će ih napaliti noć posvećena isključivo njima. To uključuje ukusnu večeru, senzualnu masažu, puno komplimenata i ljubavnih izjava. Nakon što dobiju željenu količinu pažnje, Lavovi to znaju i desetorostruko da vam vrate.

Devicu osvajate ako preuzmete kontrolu
Poznati kao ljubitelji kontrole, pripadnici ovog znaka u ljubavi teže da neko drugi, makar privremeno, bude glavni. Budući da se ne snalaze u ulozi u kojoj oni ne pišu pravila, osećaju se ranjivo i spremni su na nova iskustva, te su u tim situacijama skloni prevarama. Najviše će ih uzbuditi partner koji ih odvede u neko novo iskustvo, a pritom je on glavni vodič.

Kod Vage uvek prolaze klasična romantika, izlivi ljubavi i nežni ugrizi
Ljubavna pisma, lepe i duboke ljubavne izjave, večera uz sveće, milovanja i masaže provereno funkcionišu kod pripadnika ovog znaka. Uzbudiće ih nežni ugrizi, posebno oni po usnicama i ušima, a dovoljno je pitati ih šta žele i oni će sami nacrtati put do njihovih omiljenih ljubavnih i seksi maštarija.

Škorpija voli luksuzna zavođenja i puno smeha
Partner sa kojim su u pokretu, dobre šale kojima će im izmamiti osmeh i izazov u obliku igrica „ko je bolji“ afrodizijak su za Škorpije. Pate i za luksuznim stvarima, pa će im elitno putovanje ili večera u prestižnom restoranu probuditi sva čula.

Strelca pali aktivan partner, koji obožava pustolovine
Čist planinski vazduh, adrenalinski sportovi i svi oblici putovanja najbolji su afrodizijak za Strelca. I u svakodnevnim aktivnostima želju će im probuditi nekononvencionalne stvari, na primer ako im skočite na ramena ili se ponašate detinjasto i zaljubljeno.

Jarac voli isčekivanje i sanja o tajnim dodirima misteriozne osobe
Iako ih doživljavaju kao velike tradicionaliste, pripadnike ovog znaka ništa ne uzbuđuje više od zabranjenih ljubavnih priča. Tajni dodiri ispod stola, za kojim sedi njihovo društvo, učiniće da im zaigra celo telo. Iskreni komplimenti na račun njihove inteligencije, kao i pokazivanje toga da ne možete bez njih probudiće seksualnu energiju Jarčeva.

Sa Vodolijama budite iskreni i duhoviti
Deljenje intime i zajedničkih stavova Vodolije uvek priželjkuju, jer uživaju u trenucima zabave i smeha. Ujedno su i ti momenti nešto što budi njihov seksualni nagon, kao i duhovite i prljave poruke, kojima im se najavljuje strastvena noć.

Ribe priželjkuju filmsku ljubav
Romantične šetnje, večera uz zvuk gitare, pa čak i dobar film, koji se gleda u naručju sa partnerom, budi u Ribama želju da repriziraju sve one erotske scene iz njihovih fantazija. Opuštajuća muzika, romantičan ambijent i nežni dodiri recept su za veče puno strasti.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Alibabić: Taksisti gori od Vesne Rivas!

Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?