in

Ovo je devojka koja je pretukla Anu Nikolić

Podgoričanka koja je napala srpsku pevačicu u Budvi, bivša je devojka srpskog košarkaša Marka Jarića, a pre četiri godine bila je osumnjičena za maltretiranje jedne devojke iz Srbije

Manda Popović iz Podgorice, koja je u hotelskoj sobi “Maestral”-a zajedno sa sestrom u Pržnu, napala srpsku pevačicu Anu Nikolić, koja je tom prilikom povređena bila je, navodno i ranije je bila učesnik sličnih incidenata sklona incidentima, ali i poznata po vezama sa poznatim osobama od kojih je jedna od njih proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić.

Manda, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija, i pre četiri godine bila je osumnjičena da je učestvovala u sličnom incidenatu, pa su tako mediji u našoj zemlji preneli da je ona glavna osumnjičena za prebijanje jedne devojke iz Srbije što je, navodno, zabeleženo na snimku pod nazivom “Marija zabjelo”.

Manda, bivša devojka proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića je tada zajedno sa dve devojke udarala A.B. stisnutim pesnicama po glavi i telu i makazama joj kidale kosu i delove odeće, pri čemu su sve snimile i objavile na internetu, gde se snimak mogao preuzeti pod nazivom “Marija Zabjelo”.

Razlog za ovakvo ponašanje “prijateljica” je navodno prevara. Sumnja se da je plavokosa devojka imala intimne odnose sa momkom jedne od svojih drugarica, pa su ove odlučile da joj se osvete.

– Reci da si drolja, reci da si drolja – vikala je nervozna devojka, terajući šamarima žrtvu da ponovi za njom. U jednom trenutku joj je makazama isekla majicu, pa je žrtva maltretiranja ostala naga do pojasa.

Crnogorska policija je tada saslušala Mandu, koja se u to vreme zabavljala s košarkašem Markom Jarićem. Ona je negirala umešanost i puštena je iz policije, koja, pak, veruje da su se tri Podgoričanke osvetile žrtvi zbog prevare, optužujući je za intiman odnos s mladićem jedne od mučiteljki.

Podsetimo Manda je juče upala u sobu Ane Nikolić i od nje tražila da joj ispriča sa kim se sve to njen dečko Ćazim viđa i koje mu se devojke udvaraju, kada je srpska pevačica pokušala da je izbaci iz sobe zadobila je par ogrebotina zbog kojih joj je ukazana medicinska pomoć.

Ana Nikolić je za Telegraf najavila da će podneti zbog ovog napada tužbu protiv Mande Popović.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Alibabić: Taksisti gori od Vesne Rivas!

Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?