in

Severina: Nemam vremena da se bavim Milanom, imam goste!

Vučkovićeva ima preča posla od komentarisanja dopisa koji je Popović poslao medijima

Od momenta kada kada je obelodanjeno da su Severina Vučković i Milan Popović po drugi put prekinuli vezu, kao i da je on podneo tužbu protiv nje po kojoj zahteva pravo da viđa dete, najveća hrvatska pop zvezda se nije lično obraćala javnosti, međutim, tokom jučerašnjeg dana uspeli smo da se čujemo sa njom lično.

Seve nam je ljubazno rekla da ne može da se bavi optužbama svog nekadašnjeg partnera jer ima prečeg posla!

Seve se javila nakon već drugog zvona, a nakon što smo se predstavili, upitali smo je da li bi mogla da nam prokomentariše najnoviji dopis oca svog deteta, na šta je ona odgovorila:

„Nemam vremena sada da se bavim time, imam goste. Pozovite mog menadžera“, ljubazno nam je rekla Severina, a mi smo nastavili da insistiramo na odgovoru, no ona nam se najlepše zahvalila.

„Hvala vam, hvala vam, hvala, hvala“, ponavljala je hrvatska zvezda, ali izgleda da ipak nije imala vremena za Milana, koji je juče medijima poslao novo saopštenje, u kom tvrdi da reči menadžera Vučkovićeve Tomice Petrovića nisu baš tačne, te ističe da se ne bi obratio sudu da je mogao da viđa sina Aleksandra onako kako bi trebalo.

„Niko na svetu se ne bi obratio nadležnim državnim instutucijama sa ciljem da se izbori za pravo ako to pravo već ima. Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja (a uslovi uključuju i mesto i vreme) ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno vaspitanje deteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zarad drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste sa oba roditelja ravnopravno. Traženje pravde na sudu, odnosno bitka za roditeljstvo i angažovanje advokata je svakako posledica potpunog prekida odnosa između roditelja, tačnije i prekida međusobne komunikacije, koja je izašla iz okvira interesa deteta, pa i iz okvira pristojnosti. „, stoji u saopštenju Milana Popovića.

A o ovom saopštenju Severinin menadžer Tomislav Petrović je imao samo jedan komentar:

„Ja ne znam zašto on to radi“, zapitao se on.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Danijel Alibabić: Taksisti gori od Vesne Rivas!

Koji fetiš skriva vaš horoskopski znak?