in

DUBROVNIK: Bil Gejts uživao u Čolinom koncertu!

Multimilijarder s porodicom ovih dana letuje u Hrvatskoj, a njegova skupocena jahta bila je usidrena u blizini Gospinog polja, gde je Čolić održao trosatni spektakl

Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić održao je u petak uveče koncert u Dubrovniku, a pored više od 7.000 obožavatelja, u koncertu je uživao i milijarder Bil Gejts ,koji s porodicom ovih dana letuje u Hrvatskoj.

Gejtsova skupocena jahta bila je usidrena u blizini mesta održavanja koncerta, pa je Gejst imao priliku da sluša Čolu puna tri sata.

Čolić je trosatni spektakl počeo pesmom “Produži dalje”, da bi nastavio da ređa svoje najveće hitove. Obožavateljke su se uželele pevača, budući da 25 godina nije pevao u Dubrovniku, te je ovaj put imao pojačane mere obezbeđenja. Publika je sve vreme bila na nogama i kao jedan pevala hitove “E, draga, draga”, “Ti si mi u krvi”, “Pusti, pusti modu”, “100 puta”…

– Za publiku sam uvek spreman da dam sve najbolje od sebe i zato mi nije teško da pevam po tri sata na koncertima. Hvala svima koji mi daju podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osećaj kada sam na bini i pevam. Tako je bilo i večeras, hvala Dubrovniku- rekao je oduševljeni Čolić nakon završetka koncerta.

Osim Gejtsa, u nastupu su uživali i maneken Neven Bošković, koji je bio u društvu ministra zdravlja Bosne i Hercegovine Šanka Mesihovića.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pogledajte Cecin nastup u Top Hilu vredan 142.000 evra

GUČA: Goran Bregović zatvorio sabor trubača!