in

Šest saveta za superseks na brzaka

Leto je pravo vreme za smelost, naročito na polju seksa. Stoga iskoristite ovo idealno vreme da malo budete nevaljali i iznenadite svoju voljenu osobu.

Doživite seks na brzaka pomoću nekoliko trikova. Toplo vreme, lagana odeća koja se lako skida, plaže, seks pod vedrim nebom… zar ne zvuči primamljivo? Izbora je mnogo, a sve što vam treba je da uključite maštu i, kada se partner najmanje nada, krenete u seks-akciju. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da celu stvar izvedete uspešno i na brzaka.

Lubrikant
Poznata je činjenica da je ženama potrebno oko 20 minuta predigre kako bi se napalile. Međutim, u brzinskom seksu nemate toliko vremena, a kako bi se akcija izvela na pravi način, potreban vam je lubrikant. Stoga, ukoliko želite seks na nekom neočekivanom mestu i u nekom neočekivanom trenutku, uvek imajte lubrikant kod sebe.

Odeća
Kako bi se cela akcija sprovela što pre, odeća mora da bude prikladna. Kod žena je to kratka ili duga suknja koju muškarac vrlo brzo može da podigne, a kada je muška moda u pitanju, onda su to šorcevi s elastičnom trakom oko struka koji se lako skidaju ili lagane pantalone koje, kada sklonite kaiš, maltene same padaju.

Seks u autu
Auto je uvek dobra opcija, ali jedino na šta treba paziti je mesto za parkiranje. Kada izaberete mesto, pomerite sedišta pozadi najdalje što možete, čime ćete dobiti na prostoru. Zatim naslon spustite na ugao od 45 stepeni, a muškarac neka se prebaci na suvozačevo mesto kako volan ne bi smetao ženi da ga uzjaše. Ostale seks-poze možete da sprovedete na zadnjem sedištu.

Seks u toaletu
Za vreme večere ili izlaska uputite svojoj voljenoj osobi značajan seksi pogled i povucite je prema toaletu. Kada uđete unutra, zabava može da počne. Bilo da se odlučite za oralni ili klasični seks, ono što ćete doživeti vam jedno vreme sigurno neće izbijati iz glave.

Seks u liftu
Mnoge seksualne fantazije završavaju se upravo seksom u liftu. To je jedno od najčešćih mesta za seks o kojima ljudi maštaju, a na koja većina parova nije sprovodila seksi igre. Strah da će neko naići prevaziđite i iskoristite dugme za zaustavljanje filma kako biste doživeli eksploziju strasti između spratova. Poza koja je jedino moguća je stojeći pa bi bilo zgodno i da se misli o odeći kako ne bi predstavljala prepreku ka avanturi.

Bilo kada, bilo gde
Svako mesto može biti odlično za seks, potrebna je samo doza smelosti i kod vas i kod partnera. Odlučite se na seksi igre baš ovog leta, iskoristite lepo vreme i privlačan letnji duh i sigurno nećete zažaliti.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pogledajte Cecin nastup u Top Hilu vredan 142.000 evra

GUČA: Goran Bregović zatvorio sabor trubača!