in

Boban Rajović u Srebreniku napravio zurku za pamćenje!

Momci i djevojke iz raznih krajeva Evrope: Hrvatska, Francuska, Njemacka, Svicarska, Danska… navratili su sinoć u klub Trocadero Srebrenik kako bi uživali u nastupu Bobana Rajovića.

Trocadero 3

Trocadero 2

Popularni crnogorski pjevač se istinski potrudio da atmosferu u klubu dovede do usijanja i odrzi je takvom tokom cijele večeri. Pohvale svakako zaslužuje i njegov Chicago bend koji ga je besprijekorno pratio puna tri sata bez pauze! Ono što smo primijetili jeste osvježenje u bendu. Naime, dio Bobanovog benda odnedavno je i zgodna Aleksandra koju je i srebrenička publika prihvatila sa oduševljenjem.

Trocadero 5 (1)

Trocadero 1

Zanimljivo je i to da su iz Francuske samo zbog Bobana u Srebrenik stigli Natalia i Fabien Duvette. Inače, kompletna porodica Duvette prosto obožava Bobana a on sam je ostao bez teksta kada su mu pokazali svoje BR rekvizite poput lančića, naušnica, tetovaža…“Boban Rajović“ a najveće iznenadjenje i oduševljenje izazvali su “Boban Rajović peškirima“

CIMG0073

CIMG0071

Naime, svaki od cetiri clana porodice Duvette ima po jedan peškir za plažu sa slikama Bobana Rajovića. Ni ovaj put nije izostao specijalan poklon za Bobana – boca ekskluzivnog francuskog vina. Kako bi im se odužio Boban ih je nakon koncerta “ugostio“ u bašti hotela Park gdje su u miru porazgovarali i družili se skoro sat vremena. Saznavši da će Boban već sutradan gostovati u Modriči, koja je na pola sata vožnje od Srebrenika, Natalia, Fabien i njihova dva sina su odlučili da promijene planove i Srebrenik napuste u ponedjeljak kako bi mogli za Bobanom i u Modriču. Zaista pravi fanatični fanovi rekli bismo, a nakon onoga što smo vidjeli u klubu Trocadero jasno nam je i zašto je to tako.

Bez obzira na sve, mora se priznati da se Boban na sceni daje do zadnjeg atoma snage i da pravi odličnu atmosferu te da mu po tom pitanju malo koji pjevač u regionu može parirati.

CIMG0074

Autor: Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MC Stojan: Ne smetaju mi navalentne obožavateljke!

ODRŽALA OBEĆANJE: Monika novinarima pričala na srpskom