in

KONCERT MIE BORISAVLJEVIĆ: 4 povređena u obračunu noževima!

Muškarac ( 25) zadobio je ubodnu ranu u predelu leđa, a mladić (19)rasekotine glave, nadlaktice i leđa, a sumnja se i prelom nosa

U tuči koja se dogodila u petak rano ujutru ujutru, dva sata posle ponoći u „S klubu“ u Jakovu, dok je bio koncert Mie Borisavljević, povređena su četiri momka. Tom prilikom radnik obezbeđenja je zadobio teške telesne povrede kada je uboden nožem u leđa, dok su tri gosta kluba prošla samo sa lakšim ozledama. Sva četvorica su prevezeni u Kliničko-bolnički centar „Zemun“ gde su i zbrinuti.

Prema rečima koordinatora za odnose sa javnošću u Hitnoj pomoći Mirka Lutovca, muškarac starosti oko 25 godina zadobio je ubodnu ranu u predelu leđa, a mladić star oko 19 godina rasekotine glave, nadlaktice i leđa, a sumnja se i prelom nosa.

– Treći mladić star, takođe, oko 19 godina zadobio je rasekotine na glavi podlaktice i natkolenice i hematom ramena – istakao je Lutovac. – Četvrti muškarac star oko 27 godina zadobio je razderotinu glave i više oguljotina noge.

U KBC „Zemun“ su nam potvrdili da su četiri mladića prevezena u ovu ustanovu, a da je samo radnik obezbeđenja zadržan zbog ozbiljnosti povreda. Srećom, on je prema poslednjim informacijama stabilno i nije životno ugrožen.

Policija je obavila uviđaj na mestu incidenta, ali uzrok tuče, za sada nije poznat.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MC Stojan: Ne smetaju mi navalentne obožavateljke!

ODRŽALA OBEĆANJE: Monika novinarima pričala na srpskom