in

MIA O KRVAVOJ TUČI: Bilo je strašno, nije se znalo ko koga tuče!

Nije se znalo ko šta radi. Ja sam odmah sišla sa bine! Videla sam izbodenog čoveka kako tu leži…bilo je strašno! Obezbeđenje je odmah reagovalo, iako ih nije bilo dovoljno, rekla je Mia

Pevačica Mia Borisavljević u petak je imala nastup u Jakovu u „S klubu“. Mia je goste zabavljala do kasno u noć, a nastup je bio prekinut svega par minuta pred kraj, kada se dogodila tuča.

U tuči su povređena četiri momka. Tom prilikom radnik obezbeđenja je zadobio teške telesne povrede kada je uboden nožem u leđa, dok su tri gosta kluba prošla samo sa lakšim ozledama. Sva četvorica su prevezeni u Kliničko-bolnički centar „Zemun“ gde su i zbrinuti.

„Nastup je bio zakazan do 3 sata posle ponoći, a tuča se dogodila u 2.50 h, što je velika sreća za mene. U jednom momentu tukli su se sa leve strane, njih desetorica, a i sa desne strane se tuklo toliko njih. Bilo je svega! Nije se znalo ko šta radi. Ja sam odmah sišla sa bine! Videla sam izbodenog čoveka kako tu leži…bilo je strašno! Obezbeđenje je odmah reagovalo, iako ih nije bilo dovoljno“, rekla je Mia.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

7 znakova da ste prebolele bivšeg

Naručiš tortu, dobiješ – ovo!