in

TOP 5: Ovako stranci pevaju Cecine, Brenine i Tomine hitove

Pogledajte kako pesme domaćih zvezda izvode internet senzacije iz Amerike, Kine, Rusije, sa Kariba i Portorika.

Srpske pevačice i pevači inspirisali su svojim delom mnoge strane državljane koji sa uživanjem pevaju hitove srpske muzike. Da li zbog zaraznog ritma ili teksta samih numera, ali evidentno je da stranci sve češće izvode pesme naših najvećih zvezda (kao što su Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Zdravko Čolić i ostali) i tako preko noći postaju internet senzacije.

Predstavljamo vam top pet izvođenja domaćih hitova od strane stranaca.

Krećemo sa Endruom Džozefom, mladićem sa Kariba. Ovaj momak je obradio pesmu “Pet minuta” Svetlane Cece Ražnatović, postavio video na Jutjub i postao internet senzacija u našoj zemlji. Mnogi fanovi iz Srbije, oduševljeni njegovom verzijom, uveliko mu predlažu koju bi narednu Cecinu numeru mogao da otpeva.

Pogledajte kako Endrju Džozef peva Cecinu pesmu “Pet minuta”

Srpskoj muzici nije odolela i jedna Kineskinja. Ova neimenovana devojka obradila je hitove OK benda, Amadeus benda, Ace Lukasa, Lepe Brene i tako je svojim umećem oduševila mnoge.

Naša pesma peva se i u Rusiji. Naime, izvesna Natalija Čapligina je otpevala numere Jelene Tomašević “Oro”, a njeno izvođenje je ocenjeno više nego dobro.

Ruskinja Natalija Čapligina izvodi pesmu Jelene Tomašević “Oro”

Nedavno, u centru medijske pažnje našao je Amerikanac pod imenom Ron. Fasciniran Srbijom, ovaj mladić je otpevao hit Tome Zdravkovića “Dotako sam dno života”, ali i numeru Šabana Šaulića ”Nema ništa majko od tvoga veselja”.

Pogledajte kako amerikanac Ron peva numeru Tome Zdravkovića “Dotakao sam dno života”

I za kraj, Samira Parilja iz Portorika. Ova mlada devojka iz San Huana je stekla veliku popularnost u Srbiji zbog snimaka na Jutjubu na kojima peva navijačke pesme Crvene zvezde, čiji je inače veliki simpatizer. Samira obožava da peva na srpskom jeziku, tako je izvela numere kao što su “Vidovdan”, “Čija je ovo zvezda” Zdravka Čolića, ali i himnu Srbije “Bože pravde”.

Intervju sa Samirom Pariljom za Telegraf možete pročitati ovde.

Ovako Portorikanka Samira Parilja izvodi hit Zdravka Čolića “Čija je ovo zvezda”

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

7 znakova da ste prebolele bivšeg

Naručiš tortu, dobiješ – ovo!