in

Ljubin Čabarkapa uhapšen zbog pokušaja dva ubistva!

Bivši momak Ljube Pantović, učesnice rijalitija „Farma“, se tereti za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja.

Uprava kriminilastičke policije uhapsila je Aleksandra Čabarkapu (32), bivšeg momka Ljube Pantović učesnice rijaliti programa „Farma“, zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja.

Sa njim su uhapšena još trojica saradnika.

Podsetimo, Čabarkapa je postao poznat po tome što je bio dečko bodi bilderke Ljube Pantović u vreme kada je ušla na „Farmu“. Tada se ispostavilo da je Čabarkapa u vezi sa njenom maloletnom ćerkom Aleksandrom (16), za koju se veruje da je trudna.

U čitavu priču se uključio i Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac i bivši suprug Ljube Pantović. On je pokušao da vrati ćerku koja je otišla od majke i smestila se kod Čabarkape, koji inače ima trudnu suprugu i troje dece.

Iako joj je zabola nož u leđa, Pantovićka ne osuđuje ćerku, već svu krivicu svaljuje na bivšeg dečka Aleksandra Čabarkapu. U medijima sada priča da s njim nikad nije ni bila, iako ga je s „Farme“ redovno pozdravljala i slala mu poljupce.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Naručiš tortu, dobiješ – ovo!

RECEPT BOGATIH: Seks barem četiri puta nedeljno!