in

Ana Nikolić: Dobro sam prošla!

Nakon što je pogledala snimak na kojem tri djevojke šišaju i tuku jednu Beograđanku, Nikolićevoj je laknulo.

Nakon što je dobila batine od Mande Popović, pjevačica Ana Nikolić je dugo bila u šoku, ali joj je laknulo kada je nedavno saznala i za gore slučajeve! Naime, kako „Alo!” nezvanično saznaje, Ana je od prijateljica čula da ovo nije prvi slučaj da se ime Mande Popović vezuje za incidente i nasilje.

– Kao što je i sama rekla nakon incidenta, nije poznavala Mandu Popović, pa je tek kasnije čula razne priče o njoj. Na preporuku prijateljica koje su se sjetile prethodnog incidenta pogledala je snimak na kojem tri djevojke maltretiraju jednu Beograđanku, a potom pročitala tekstove u kojima se navodi da je za nastanak videa bila osumnjičena upravo Manda. Nakon što je pogledala snimak, bila je šokirana i odmah nakon toga mi je rekla: „Ja sam još i dobro prošla” – ispričao je za „Alo!” izvor blizak pjevačici i dodao da se ona sada osjeća mnogo bolje.

manda

– Ana je bila vrlo uznemirena nakon incidenta sa Mandom. Sada se osjeća mnogo bolje, mada su joj stvari koje je saznala znatno pomutile misli, a i dalje ne zna zašto ju je Popovićeva napala. Ipak, želi da stavi tačku na cijelu priču i da se posveti svojim obavezama – zaključio je izvor blizak Nikolićevoj, a kako bismo saznali da li Ana stvarno smatra da je dobro prošla nakon batina koje je dobila od Mande, kontaktirali smo sa njenim bratom Markom.

– Nećemo ništa komentarisati – bilo je jedino što je izjavio Nikolić.

U namjeri da saznamo šta Manda Popović ima da kaže ovim povodom, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Podsjećanja radi, Manda Popović je 2007. godine osumnjičena da je sa dvije drugarice učestvovala u zlostavljanju jedne djevojke. Na snimku tri djevojke tuku, šišaju i tjeraju djevojku da izgovara „ja sam kurva” i „ja sam drolja”. Manda je tada u policiji negirala da ima bilo kakve veze spornim videom.

– Ne poznajem djevojku koja je na tom snimku niti znam kako je moje ime dovedeno u vezu s ovim događajem. Pozvana sam u policiju, odazvala sam se pozivu, dala sam iskaz i puštena sam kući – izjavila je tada Popovićeva.

Autor: Balkan lifestyle/alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA INFARKT: Pogledajte koliko brzo Milica Pavlović vrti guzom!

Ne pokušavajte kod kuće: Evo kako skinuti 10 kg za sat vremena!