in

Rada Manojlović iskeširala 50.000 evra za novi album!

– Trebaće mi oko 50.000 evra za album sa osam pesama. Jedina pogodnost je što deo novca dajem sada, a deo kad album izađe. Ako hoćete najbolje autore, onda morate najviše i da platite – kaže mlada pevačica.

Iako mnoge javne ličnosti ne žele otvoreno da pričaju o sumama koje ulažu u svoju karijeru, izgled, obrazovanje, pevačica Rada Manojlović ne libi se da javno kaže kako sve pare daje na karijeru. Lepa pevačica priznaje da će za novi album od osam pesama iskeširati 50.000 evra i to na rate!

– U septembru će biti dve godine od mog prošlog diska, pa je jesen pravo vreme za izlazak novog. To će biti moj treći album koji radim sa proverenom ekipom jer tim koji dobija ne treba menjati- kaže pevačica i dodaje da sve to mnogo košta, te da je jedna pesma od pet do 10.000 evra.

– Trebaće mi oko 50.000 evra za album sa osam pesama. Jedina pogodnost je što deo novca dajem sada, a deo kad album izađe. Ako hoćete najbolje autore, onda morate najviše i da platite. Ali ne žalim, jer tačno znam u šta ulažem i znam da će mi se to vratiti- kaže Rada za Novosti i dodaje da u Beogradu i dalje živi kao podstanar, jer pored karijere, pare ulaže u rodnu kuću u Četerežu.

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RECEPT BOGATIH: Seks barem četiri puta nedeljno!

Stanija Dobrojević: Plaćam teretanu kao sav normalan svet!