in

Sve više mladića prodaje telo: Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori!

Prostitucija je u Crnoj Gori biznis koji se poslednjih godina našao u naglom procvatu. Jek sezone za radnike zaposlene u ovoj delatnosti je, naravno, leto, kada se na primorju skupljaju „prodavačice ljubavi“ iz čitave Crne Gore i okruženja, a u poslednje vreme i sve više mladića koji svoje telo daju za novac.

Nezvanični policijski podaci govore da je gotovo u svim crnogorskim opštinama moguće dobiti usluge te vrste, koje koštaju od pet do hiljadu evra.

To je, naročito tokom letnje sezone izraženo na primorju, gde se, prema rečima više sagovornika “Vijesti” iz policije, skupljaju žene iz gotovo čitave Crne Gore i okruženja, ali i mladići koji prodaju svoje telo.

Uprkos statističkim podacima policije, javna je tajna da gotovo da nema događaja, zabave ili dobre žurke, u Budvi, Tivtu ili Baru, ali i ostalim gradovima, da se kao “inventar“, u zavisnosti od seksualne orijentacije organizatora provoda, ne pojave devojke ili mladići koji pružaju seksualno zadovoljstvo.

Cena usluga do 500 evra.

U cenama usluga postoje velike razlike. Devojka ili mladić za sat svoje usluge mogu da “inkasiraju“ od 100 do 300 evra, u zavisnosti od toga kakvu želju, odnosno fetiš, ima klijent, dok noć sa “vrhunskim profesionalcima u poslu” košta oko 500 evra.

Najviše prostitutki u Budvi i Tivtu

prostitucija

Pored Budve, koja godinama unazad važi za epicentar prostitucije na ovom delu Jadrana, i Tivat, jedna je od tački takozvane elitne jahting prostitucije, gde animir dame i momci uz adekvatnu nadoknadu, pružaju sve usluge koje klijent poželi.

Glamur koji je Tivtu doneo Porto Montenegro uneo je znatne promene na planu prostitucije u ovom gradu. Da su “prijateljice noći” uvek išle uz mornare i brodove drevna je istina, ali u novije vreme, damama su se pridružili i pripadnici jačeg pola, voljni da udovolje prohtevima bogatih vlasnika i unajmitelja jahti koji imaju gej porive.

Uobičajena tarifa u Tivtu je od 150 eura za sat seksa, preko 700 eura za ostanak animir-dame ili momka tokom cele noći, do 1.000 evra za 24-satni tretman.

Svaka eventualna “egzotična“ želja klijenta dodatno se plaća, a cene usluga vrhunskih prostitutki za koje niko od najšire javnosti ne bi ni pomislio da se bave tim zanatom, bogataši plaćaju čak i skuplje od uobičajene tarife. PDV se naravno, ne obračunava niti plaća, čak ni onaj sniženi od sedam odsto koji je u Crnoj Gori propisan na sve “robe ili aktivnosti povezane sa jahtingom“.

Dok podaci do kojih su došle “Vijesti” pokazuju da je stanje alarmantno, a zvanična statistika to negira, dva otkrivena prekršaja za prvih sedam meseci 2013. godine stvaraju utisak da se u Crnoj Gori, “to ne dešava”.

Autor: Balkan lifestyle/vijesti

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Deset razloga zbog kojih treba da pijete pivo!

Aca Lukas napravio odličnu žurku u Bijeljini! (Foto i Video)