in

Ivan Goci Tržan: Bila si sa kriminalcima koji su te tukli, nijedan nije hteo dete sa tobom!

Po dobro poznatom receptu, koji je ovih dana postao moda, pevačicin bivši muž odlučio da se verbalno obračuna sa njom u javnosti.

Strasti između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića se ne stišavaju! Po dobro poznatom receptu, koji je ovih dana postao moda, pevačicin bivši muž odlučio da se verbalno obračuna sa njom u javnosti pa je poslao još jedno saopštenje medijima koje vam mi prenosimo u celosti:

– Povodom cele situacije koja se poslednjih dana odvija u mom životu, a poučen od strane moje bivše supruge želim i ja da se na isti način obratim saopštenjem. S obzirom na to da nemam PR timove iza sebe, savetnike, advokate i ljude koje plaćam da me slikaju, citiraju i savetuju šta da kažem, daju medijski prostor, fingiraju naslovne strane, predstavljaju me kao “žrtvu”, ja ću pokušati da se obratim na svoj način. Podsetiću je, a i vas da sam iz stana izašao kao i svaki bivši muž jer je u ovoj zemlji zakon surov – napisao je Marinković.

– Podsetiću je da je pri mom izlasku zahtevala da dođe sa advokatom i da se napravi zapisnik šta sam odneo iz stana, koji posedujem. Pa je pitam, što je taj isti zapisnik potpisala ako sam “ukrao” pedeset evra iz kasice prasice, ili još bolje “neke hiljade eura” o kojima ona priča. Podsetiću je da sam joj tom prilikom predao kompletno Lenino zlato i da za to postoji zapisnik.

– Gospođa Marinković, a znam je od svih vas bolje, pokušava da me ocrni i predstavi kao najgoreg jer ne može da se pomiri sa činjenicom da smo bili u braku u kome je svaki dinar bio zajednički, da sam svih pet godina vredno radio i privređivao pa sada pokušava da kaže kako je nju neko pokrao – nastavlja u saopštenju Ivan.

– Podsećam je na činjenicu da smo od gostiju sa svadbe tražili novac umesto poklona, koji nam je i te kako trebao da se skućimo i da otplatimo dinarski kredit moje majke kako bi ona bila sposobna da nam da hipoteku. E pa Goco, maco, to su zajedničke pare od svadbe, za koju nismo imali para da je platimo, dok ne skupimo sve koverte u noći, nakon iste.

– Navikla si na lagodan život jer si pre mene bila sa muškarcima koji su sumnjivim poslovima imali da ti priušte bunde, cipele od hiljadu evra i ostale, manje bitne stvari u životu. Pred kojima si bila manja od makovog zrna, koje nisi smela da prijaviš kada su te tukli i maltretirali, a koji su većina od njih pokojni ili u zatvoru. Znam da ti je bilo teško da živiš sa čovekom koji je pošteno radio za platu od 500 evra, ali eto tako ti se potrefilo. Znam da ti je bilo krajnje vreme da rodiš dete, i da su te roditelji pritiskali i eto desio se ja, Ivan.

– Podsećam te na milione tvojih intervjua, godinama unazad u kojima si i Bogu i narodu dosadila, o priči kako je Ivan divan muž, otac, vredan, dobar, pažljiv…pa te pitam, imaš li stida i obraza, pošto pameti nemaš i ne sećaš se šta si pričala – da sad pričaš kako sam te udarao i maltretirao? Našla si mene koji nisam kriminalac, koji ti nije pretio da će te gurnuti niz stepenice ako ostaneš trudna, koji te nisam tukao kao prethodni, koji imaju debele krivične dosijee. To što ponekad popijem čašu piva sa društvom, ti karakterišeš kao alkoholizam?- napisao je Ivan svojoj supruzi.

Autor: Balkan lifestyle/Novosti online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija Dobrojević: Plaćam teretanu kao sav normalan svet!

Pevacica izazvala pometnju u seksi haljinici!